Oldal frissítése

NIVEA Sun naptej SPF30 50 ml

3 890 Ft

NIVEA Sun naptej SPF30 50 ml

Meg akarod védeni a bőröd a napsugaraktól? Használd ki a remek NIVEA napkrémet, amelynek térfogata 50 ml. A szükséges védelmet a védőfaktor biztosítja, amely nem kevesebb, mint 30 SPF. Bőröd biztosan értékelni fogja hidratáló, védő és fényvédő hatását. Így a napkrém védelmet nyújt a napnak kitett bőrödnek, ráadásul hidratálja is a bőrt, amivel megakadályozhatod a kiszáradását. Környezetbarát termékről beszélünk, amely minimális hatást gyakorol a természetre. Tökéletes az érzékeny bőrre, mert semmilyen vegyi anyagot sem tartalmaz. A nagyszerű NIVEA napkrém enyhíti a napallergia tüneteit.

Napozókrém NIVEA Sun naptej SPF30 50 ml ...
Napozókrém NIVEA Sun naptej SPF30 50 ml ...

A nagyszerű NIVEA Sun naptej SPF30 50 ml termék lényeges sajátságai

  • Az elsőrangú NIVEA napozókrém fontos szerepet játszik napozás közben
  • Megvédi a bőrt a védőfaktornak köszönhetően, amely nem kevesebb, mint 30 SPF
  • Elsősorban napozáshoz használhatod ki
  • Bőröd biztosan értékelni fogja hidratáló, védő és fényvédő hatását
  • A napkrém megvédi a napsugárzásnak kitett bőrödet

Összetétel

Aqua, Alcohol denat., Butyl methoxydibenzoylmethane, Tapioca starch, Isopropyl palmitate, Glycerin, C12-15 alkyl benzoate, Dibutyl adipate, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Butylene glycol dicaprylate/dicaprate, Ethylhexyl triazone, Phenylbenzimidazole sulfonic acid, Glyceryl stearate, Cetyl alcohol, Hydrogenated rapeseed oil, Stearyl alcohol, Hydroxypropyl starch phosphate, Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, Tocopheryl acetate, Ubiquinone, Sodium stearoyl glutamate, Polyglyceryl-10 stearate, Xanthan gum, Sodium hydroxide, Sodium cetearyl sulfate, Sodium chloride, Caprylyl glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Trisodium EDTA, Linalool, Benzyl alcohol, Alpha-isomethyl ionone, Limonene, Geraniol, Citronellol, Parfum

Paraméterek

Védőfaktor

Védőfaktor 30 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Krém

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Védő, Fényvédő
Specifikáció Vegyszermentes, Környezetbarát

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Napallergiára, Öregedő bőrre

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Típus

Típus Női
Kód:  OPA508
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  42449027
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15