Oldal frissítése

NIVEA SUN Kids Coloured roll-on Green SPF50 50 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA SUN Kids Coloured roll-on Green SPF50 50 ml

A NIVEA SUN gyors és könnyen alkalmazható védelmet nyújt a gyermekek bőrének. Az SPF 50-ös tényező és a vízálló kompozíció maximális védelme az UVA / UVB sugárzással szemben teszi a Kids Colored roll-on Green-t forró kedvencévé ezen a nyáron. A benne található provitamin-dexpantehnol hidratálja a baba bőrét, az antioxidáns E-vitamin segíti a gyógyulást, visszatartja a szabad gyököket a bőrben és általános hatással van az egészségére. Az E-vitamin hidratálja a bőrt, és korlátozott mértékben képes felszívni az UV-sugarakat. Bármikor csomagolhat egy praktikus csomagot az utazáshoz. Még a nagyobb gyermekek is könnyen alkalmazhatják a NIVEA SUN Kids Colored roll-on alkalmazást. A tej zöld színének köszönhetően Ön és a gyerekek láthatják, melyik bőrréteg borított és védett.

A NIVEA SUN Kids színes, rozsdamentes zöld SPF 50 barnító krém jellemzői

  • A NIVEA SUN Kids színes roll-on Green maximális napvédelmet nyújt a gyermekek bőrének
  • A praktikus csomagolás bármilyen táskába vagy kézitáskába belefér
  • A roll-on csomagnak köszönhetően az alkalmazás egyszerű, és még a gyerekek is tudják kezelni
  • Az alkalmazás során az égő tej zöld filmet hagy, amelynek köszönhetően láthatja, hogy a bőr mely része már védett (a szín elpárolog, a bőr védelme megmarad)
  • A NIVEA SUN Kids színes, roll-on green zöld maximális SPF 50 faktorral védi a bőrt
  • A NIVEA SUN beépítése UVA / UVB szűrőkkel a nap allergiák ellen is ellenáll
  • A bőrápolást a dexpantenol és az antioxidáns E-vitamin biztosítja
  • A dexpantenol és az E-vitamin hidratálja a bőrt
  • Az antioxidáns E-vitamin befolyásolja a bőr egészségét és segíti a gyógyulást

Alkalmazás:
Rázza fel a roll-on használata előtt. Vigye fel a roll-on emulziót a baba bőrére és terítse szét. Szükség szerint ismételje meg.

Összetétel:
Homosalat, Glicerin, Alkohol-denat., Butil-metoxi-difenzoil-metán, Bisz-etil-oxi-fenil-metoxi-fenil-triazin, Etil-hexil-szalicilát, Dibutil-adipát, Etil-hexil-triazon, Copernicia Cerifera Cera, Panthenol, Acro-terolezolid, Szeneralid, Szeneralid, Szeneralid, Szeneralil, Szeneralid, Szeneralid, Szeneralid, Szeneralid, Szinerid Xantángumi, butilénglikol-dikaprilát / -dikarát, poligliceril-4-diizosztearát / polihidroxi-sztearát / szebacát, szacharóz-polisztearát, nátrium-sztearil-glutamium, hidrogénTA-szododutium, hidrogénezett nátrium-szulfát, etil-hexil-glicerin, etil-hexil-glicerin;

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Védőfaktor

Védőfaktor 50 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Tej
Kód:  OPA106
Termékszám:  42360759
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05