Oldal frissítése

NIVEA Sun Gel-Cream Protect & Dry SPF30 175 ml

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Sun Gel-Cream Protect & Dry SPF30 175 ml

Bosszantóak a naptejek, mert egy örökkévalóság, amíg beszívódnak, hogy végre mehess fürdeni? Pontosan így érzik ezt a  Niveánál. Ezért kifejlesztették a  NIVEA SUN Protect & Dry Touch SPF30 fényvédőt. Ez gyorsan felszívódik, és nem hagy olajos filmréteget a bőrön. Átfogó védelmet nyújt az UVA és az UVB sugárzás ellen. Használd ki az azonnali fényvédelem előnyeit a Niveával.

A NIVEA SUN Gel-Cream Protect & Dry Touch SPF30 főbb jellemzői

  • Láthatatlan NIVEA gél fényvédő 
  • Átfogó védelem az UVA és az UVB sugárzás ellen SPF30 védőfaktorral
  • Könnyen eloszlatható és gyorsan beszívódik
  • A krém nem hagy olajos filmréteget a bőrön
  • Azonnali védelem a napégéssel szemben
  • A Nivea gél fényvédő teljesen vízálló

Használat:
Vidd fel a krémet az egész testre és oszlasd el. Használd ismételten a nap folyamán a megfelelő napvédelem érdekében, különösen nehéz fizikai aktivitás vagy gyakori vízben tartózkodás esetén.

Összetétel:
Aqua, Alcohol denat., C12-15 alkyl benzoate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl salicylate, Butylene glycol dicaprylate/dicaprate, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Dibutyl adipate,Distarch phosphate, Tapioca starch, Ethylhexyl triazone, Phenylbenzimidazole sulfonic acid, VP/hexadecene copolymer, Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, Tocopheryl acetate, Glycerin, Silica dimethyl silylate, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer,Xanthan gum, Trisodium EDTA, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, Sodium hydroxide, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Linalool, Citronellol, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Parfum

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 175 ml

Tulajdonságok

Hatás Védő
Specifikáció Bio, Dermo

Védőfaktor

Védőfaktor 30 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Krém

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek
Kód:  OPA102
Termékszám:  4005900702579
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05