Oldal frissítése

NIVEA SUN Gel-Cream Protect & Dry SPF 30 2 ×

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA SUN Gel-Cream Protect & Dry SPF 30 2 ×

Nem szereted a hagyományos fényvédő krémeket, mert örökké tart, amíg beszívódnak, és nem tudsz azonnal bemenni a vízbe? A Nivea pontosan erre gondolt, amikor megalkotta ezt a napvédőt. Az eredmény egy láthatatlan fényvédő gél, a NIVEA SUN Protect & Dry Touch SPF30. Gyorsan beszívódik, és nem hagy zsíros réteget a bőrön. Átfogó védelmet nyújt az UVA és UVB sugárzás ellenÉlvezd a leégés elleni azonnali védelmet a Nivea naptejjel. 

A NIVEA SUN Gel-Cream Protect & Dry Touch SPF30 napvédő legfőbb jellemzői

  • Láthatatlan fényvédő gél a NIVEA márkától
  • Átfogó védelem az UVA és UVB sugarak ellen SPF30 védőfaktorral
  • Könnyen kenhető és beszívódó
  • A krém nem hagy zsíros réteget a bőrön
  • Azonnali védelem a napégés ellen
  • A Nivea fényvédő gél teljesen vízálló

Alkalmazás:
Vidd fel a krémet az egész testre és oszlasd el. Használd többször a nap folyamán a minőségi napvédelem érdekében, különösen sportolás közben, illetve ha gyakran tartózkodsz vízben.

Összetétel:
Aqua, Alcohol denat., C12-15 alkyl benzoate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl salicylate, Butylene glycol dicaprylate/dicaprate, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Dibutyl adipate,Distarch phosphate, Tapioca starch, Ethylhexyl triazone, Phenylbenzimidazole sulfonic acid, VP/hexadecene copolymer, Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, Tocopheryl acetate, Glycerin, Silica dimethyl silylate, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer,Xanthan gum, Trisodium EDTA, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, Sodium hydroxide, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Linalool, Citronellol, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Parfum


Paraméterek

Védőfaktor

Védőfaktor 30 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Krém
Kód:  OPA102s
Termékszám:  OPA102s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05