Oldal frissítése

NIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment SPF 50 50 ml

5 090 Ft

NIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment SPF 50 50 ml

Védd bőrödet a napfénytől egy kiváló minőségű Nivea fényvédővel, 50-es védőfaktorral. A NIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment azonnal megvédi a bőrt a leégéstől és a korai öregedéstől. A Q10 koenzimmel dúsított összetétel segít a finom vonalak, ráncok és pigmentfoltok elleni küzdelemben. A rendkívül hatékony UVA/UVB szűrőrendszerrel felszerelt tápláló naptej csökkenti a napallergiák kockázatát és védi a bőrt a leégéstől.

A NIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment SPF 50 legfontosabb jellemzői

  • Tápláló napvédő arckrém 50 védőhatással
  • Megvédi a bőrt a leégéstől és a korai öregedéstől
  • A NIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment naptejet Q10 koenzimmel dúsították
  • Ráncok és pigmentfoltok ellen is hatékony
  • Csökkenti a napallergiák kockázatát
  • Gyengéd formula mindennapi használatra

Használat:
Alkalmazzunk elegendő mennyiséget a napozás előtt. Rendszeresen ismételd meg a nap folyamán, különösen izzadád, gyakori fürdés és dörzsölődés esetén.

Összetétel:
Aqua, Homosalát, Glicerin, Butil-metoxi-dibenzoil-metán, Etilhexil-szalicilát, Etilhexil-triazon, Butilénglikol-dikaprilát / dikaprát, Alkohol denat., Bisz-etil-hexil-oxi-fenol-metoxi-fenil-triazin, fenil-benzimidazol-szulfonsav, cetearil-alkohol, dektívfoszfát, C12-15 alkil-benzoát, Glycyrrhiza felfújható gyökérkivonat, ubiquinon, tokoferil-acetát, nátrium-sztearoilglutamát, gliceril-sztearát, xantángumi, karbomer, akrilát / alkil-akrilát keresztpolymer, dimetikon, nátrium-klorid, nátrium-hidroxid, trinátrium-EDTA, etil-hexil-glicerin, fenoxi-etanol, linalool, limonén, benzilalkohol, alfa-izometilionon, geraniol, citromellol,


Összetétel

AQUA, HOMOSALATE, GLICERIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTILÉNGLIKOL-DIKAPRILÁT/DIKAPRÁT, ALCOHOL DENAT., BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, C12-15 ALKYL BENZOATE, CETEARYL ALCOHOL, DISZTARKAFOSZFÁT, FENILBENZIMIDAZOL-SZULFONSAV, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, GLYCYRRHIZA INFLATA GYÖKÉRKIVONAT, UBIQUINONE, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, GLYCERYL STEARATE, XANTHAN GUM, CARBOMER, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, TRISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, LINALOOL, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, GERANIOL, CITRONELLOL, COUMARIN, PARFUM

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Típus

Termék típusa Krém

Védőfaktor

Védőfaktor 50 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Krém
Egyéb jellemzők Arcra

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Hatás Védő, Fényvédő
Specifikáció Dermo

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Pigmentfoltokra, Öregedő bőrre

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító, Fényvédős, Védelem a külső hatásokkal szemben

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Típus

Típus Uniszex
Kód:  OPA036
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005900475978
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10