Oldal frissítése

NIVEA SUN Alpin Face Sunscreen SPF 30 50 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 3 190 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 3 040 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 2 880 Ft/db

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA SUN Alpin Face Sunscreen SPF 30 50 ml

Még a téli, hegyvidéki nyaraláson sem szabad megfeledkezni a bőr ápolásáról. A NIVEA SUN Alpin fényvédővel a bőröd biztonságban lesz. Az Alpin krém UVA- és UVB-szűrőkkel rendelkezik, és SPF 30-es védőfaktorával képes megvédeni az agresszív napsugaraktól a magasabban fekvő területeken is. A fényvédő nem nehezíti el feleslegesen a bőrt, és nem zsírosít, így arcod szabadon lélegezhet,ezenkívül könnyedén eloszlatható, valamint táplálja és hidratálja a bőrt egész nap. A NIVEA SUN Alpin megakadályozza a bőr idő előtti, napozás okozta öregedését, és minden bőrtípusra alkalmas. 

A NIVEA SUN Alpin SPF 30 napvédő krém legfontosabb jellemzői

  • A NIVEA SUN megvédi bőrt a napsugaraktól a hegyekben
  • Az Alpin SPF 30 UVA és UVB szűrővel rendelkezik
  • Nem nehezíti vagy zsírosítja a bőrt
  • Könnyedén eloszlatható, táplálja és hidratálja a bőrt
  • Megakadályozza a bőr idő előtti öregedését, amelyet a napsugárzás okoz
  • A NIVEA SUN minden bőrtípusra alkalmas

Használat: 
Napozás előtt elegendő mennyiségben alkalmazd. A nap folyamán többször is vidd fel újra a fényvédő krémet, különösen izzadás és fürdés esetén, illetve ha letörlöd a krémet. Ne hagyd ki a szemhéjad, az orrod és a nyakad területét sem.

Összetétel

AQUA, GLICERIN, C12-15 ALKYL BENZOATE, ALCOHOL DENAT., BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BISZ-ETILHEXILOXI-OXI-FENOL-METOXI-FENILTRIAZIN, BUTILÉNGLIKOL-DIKAPRILÁT/DIKAPRÁT, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CETEARYL ALCOHOL, DIBUTIL-ADIPÁT, DISZTARKAFOSZFÁT, FENILBENZIMIDAZOL-SZULFONSAV, ETIL-HEXIL-TRIAZON, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, GLYCYRRHIZA INFLATA GYÖKÉRKIVONAT, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, GLYCERYL STEARATE, UBIQUINONE, XANTHAN GUM, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CARBOMER, DIMETHICONE, TRINÁTRIUM-EDTA, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLICERIN, PHENOXYETHANOL, LINALOOL, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, GERANIOL, CITRONELLOL, COUMARIN, PARFUM

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Védőfaktor

Védőfaktor 30 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Krém
Kód:  KSOP0313
Termékszám:  9005800341859
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05