Oldal frissítése

NIVEA MEN Dry Impact Plus férfi izzadásgátló spray 150 ml

4,8 142 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 190 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 1 060 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 920 Ft/db

NIVEA MEN Dry Impact Plus férfi izzadásgátló spray 150 ml

A férfi izzadásgátló dezodor segítségével akár 48 órán át megszabadulhatsz az izzadás kellemetlen jeleitől. Elegáns, de mégis nagyon férfias illat, amely nem hagy cserben, és nem fér kétség hozzá, hogy meg fogod köszönni neki a tisztaság és frissesség érzését, amelyet nyújt. Nem kell aggódnod a bőröd miatt, a termék nem tartalmaz alkoholt, így bőrbarát. Az aktív ásvány egyike az aktív összetevőknek, amelyek hatékonyan szüntetik meg az izzadást. Szabadulj meg a kellemetlen hónalj foltoktól, így növeld önbizalmadat is.  .   

Bőrtípus:
Minden férfi bőrtípusra. 

Alkalmazás:
Használat előtt rázd fel, majd fújd a hónaljra körülbelül 15 cm-es távolságból. Hagyd szabadon a bőrt néhány másodpercre, amíg megszárad. 

Összetétel:
Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum chlorohydrate, Isopropyl palmitate, Aluminium sesquichlorohydrate, Magnesium aluminum silicate, Persea gratissima oil, Octyldodecanol, Disteardimonium hectorite, Dimethicone, Propylene carbonate, Dimethiconol, Linalool, Limonene, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Geraniol, Coumarin, Alpha-isomethyl ionone, Eugenol, Parfum

Dermatológiailag tesztelt.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Típus

Típus Férfi

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló
Kód:  DEO067
Termékszám:  4005808727155
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20