Oldal frissítése

NIVEA MEN Invisible for Black & White Power Mini 100 ml

4,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA MEN Invisible for Black & White Power Mini 100 ml

A NIVEA MEN Invisible for Black & White Power férfi izzadásgátló gondoskodik bőrödről, hatékony és láthatatlan védelmet nyújt az izzadás ellen akár 48 órán át. Az egyedülálló, szabadalmaztatott technológiának köszönhetően, megakadályozza a fehér foltok kialakulását a fekete ruhákon és a sárga foltok kialakulását a fehér ruhákon. Férfias illata garantálja a hosszan tartó frissesség érzését. A kis kiszerelés különösen utazások alkalmával hasznos, ha már alig van hely a bőröndben. A termék nem tartalmaz alkoholt és színezékeket.
Alkalmazás:
Használat előtt rázd fel, majd rövid fújásokkal vidd fel hónaljad bőrére 15 cm távolságból.
Összetevők:
Butane, isobutane, propane, cyclomethicone, aluminum chlorohydrate, c12-15 alkyl benzoate, palmitamidopropyltrimonium chloride, isopropyl palmitate, octyldodecanol, propylene glycol, disteardimonium hectorite, dimethiconol, propylene carbonate, dimethiconol, linalool, limonene, geraniol

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Típus

Típus Férfi

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló

Tulajdonságok

További tulajdonságok Nem hagy foltot
Kód:  DEO141
Termékszám:  9005800288130
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20