Oldal frissítése

NIVEA After SUN Bronze 200 ml

4,8 29 értékelés
3 690 Ft

NIVEA After SUN Bronze 200 ml

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

A Sun Protect & Bronze Milk napozás utáni testápoló megnyugtatja a bőrödet napozás után. Könnyedén frissíti fel, nyugtatja meg, hidratálja mélyen és hosszabbítja meg a barnulás folyamatát. Növényi kivonatokat tartalmaz, hogy segítse a melanin termelődést. Rendszeres használatával meghosszabbítható a barnulás. Védd a barnaságodat és hosszabbítsd meg tartósságát! 
A Nivea évek óta egyet jelent a minőséggel, a kifinomultsággal és a stílussal. Mint ahogy a világ vezető kozmetikai cégei, a Nivea is közvetlen kapcsolatban áll vásárlóival és egyedi, innovatív termékeket nyújt számukra. Ez a márka vásárlók millióinak a bizalmát tudhatja magáénak! 
A napozás utáni krém speciális formulája hidratálja a bőrt és biztosítja a szükséges tápanyagokat számára. Könnyed állaga könnyen felvihető és beszívódó, nem hagy olajos réteget maga után, felfrissíti a bőrt. Hatékonyan küzd a hámlás ellen. Használj egy olyan terméket, amely kihangsúlyozza barnaságodat és védi a bőrödet a kiszáradástól! 
Bőr típus:
Minden bőrtípusra.
Alkalmazás:
Minden napozás után vidd fel a megtisztított bőrödre és gyengéden dörzsöld be. 

 

Paraméterek

Termék típusa

Használható Napozás után
Termék típusa Tej

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Védő, Bőrpuhító, Nyugtató
Specifikáció Dermo

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Irritált bőrre

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KSPL1649
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800326788
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15