Oldal frissítése

Maybelline New York Brow Satin Duo Szemöldökceruza - 02 Medium Brown

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Maybelline New York Brow Satin Duo Szemöldökceruza - 02 Medium Brown

A teljesen új és egyedi Brow Satin Duo szemöldökceruza, 2 az 1-ben, technológiával segít a hosszan tartó és természetesen sűrű szemöldök megalkotásában. Az egyedi kialakítása miatt a Brow Satin egyik végén egy precíz viasz alapú ceruza található. Míg, a másik végén egy krémes szemöldökpúder található, amely gyönyörűen és természetesen emelki ki szemöldöködet. Precíz és gyönyörű szemöldök, akár 12 órán át.

A Brow Satin Duo főbb jellemzői

  • Segít a gyönyörű és természetesen sűrű szemöldök létrehozásában
  • 2 az 1-ben technológia: precíz viasz alapú szemöldökceruza és krémes szemöldökpúder
  • Gyönyörűen kivitelezett szemöldök akár 12 órán át
  • Három különböző árnyalat a tökéletes eredmény érdekében

Hatóanyagai:
Természetesen gyönyörű szemöldök mindössze két lépésben. Használd a vékony viasz alapú szemceruzát, hogy megrajzold szemöldököd kontúrját, majd használd a finom szemöldökpúdert, hogy kitöltsd a megrajzolt kontúrt és kiemeld szemöldököd.  Szemöldököd természetes és gyönyörű lesz.


Alkalmazás:
 Rövid, finom mozdulatokkal rajzold meg szemöldököd kontúrját. Ezután töltsd ki a szemöldöködet a szemöldökpúder segítségével.

Tipp:
Vedd figyelmebe szemöldököd természetes formáját.

Szín:

Medium Brown - Középbarna

Összetevők:

G842584: hidrogénezett növényi olaj, 10-18 szénatomos triglicerideket, ozokerit, Copernicia cerifera Cera / Carnauba viasz, a Ricinus communis olaj / ricinusmagoiaj, szorbitán-trisztearát, a talkum, a lecitin, a tokoferol, a gliceril-sztearát, aszkorbil-palmitát, gliceril-oleát, citromsav [+ / - tartalmazhatnak CI 77491, CI492, CI 77.499 / vas-oxidok, 77891 / titán-dioxid, csillám, CI 75.470 / Carmine]
G851088: neopentilglikol, dikaprilát / dikaprát, oktil-dodekanol, szilícium-dioxid, a dikalcium-foszfát, a polietilén, a dimetikon, a szintetikus viasz, a talkum, a kapril / kaprinsav-trigliceridet, szorbitán-izosztearát, polyhydroxystearic sav, etilén / metakrilát kopolimer, sztearalkónium hektorit, lecitin, propilén-karbonát, izopropil titán triizosztearáttal, tokoferol, aszkorbil-palmitát, citromsav, [+/- tartalmazhatnak CI 77491, CI 77492, CI 77.499 / vas-oxidok, 77891 / titán-dioxid, csillám, CI 77007 / Ultramarines]

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Kefe nélkül

Rendeltetés

Rendeltetés Barna hajúaknak
Kód:  DEKO1044
Termékszám:  3600531087388

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10