Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK

Maybelline New York: Sminkelj bárhol

A Maybelline New York a kifutó showk stílusát és trendjeit nők ezreinek mindennapi sminkelési rutinjába ülteti át. Ez a piac vezető márka Amerikában és Európában egyaránt népszerű. A Maybelline kozmetikumok segítenek kiemelni minden nő előnyeit, legyen szó mindennapi sminkről munkába vagy a városba menet, esetleg kifinomultabb megjelenésről a nagyobb társasági eseményeken. A Maybelline New York termékek több mint egy évszázada kiemelkednek a minőség és a megfizethetőség terén, gyönyörűvé téve a nőket. Próbáld ki a New York-i életstílus által inspirált innovatív, kreatív kozmetikumokat, és válassz olyan termékeket, amelyekkel testre szabhatod a megjelenésedet.

szempillaspirál Maybelline

Dekoratív kozmetikumok a kifejező szemekért

A Maybelline New Yorknál megértik a szemkontaktus fontosságát. A szempillaspirálokkal, amelyekkel drámaivá teheted, meghosszabbíthatod vagy sűrítheted a szempillákat, a magával ragadó tekintet sosem szűnik meg vonzónak lenni. Tedd igézővé a tekinteted a Maybelline szemceruzákkal. A szemhéjfestékek segítségével füstös szemek varázsolhatók egy fontos esti randevúhoz, de a hétköznapi sminkhez is finoman kiemelhetik a szemet.

Szépítsd bőröd a Maybelline sminkjével

A gyönyörű, hibátlan arc nem mindenkinek adatik meg, ezért a Maybelline olyan termékeket kínál, amelyekkel könnyen megszépítheted a bőrödet. A Maybelline sminkek ápolják a bőrt, ragyogóvá teszik és egyúttal elrejtik a tökéletlenségeket, bőrtípustól függetlenül. A kínálatban az érett bőr számára készült termékek is megtalálhatók, amelyek elrejtik a ráncokat és az öregedés egyéb jeleit. Népszerűek a fedő- és kontúrceruzák is. Fedezd fel az ideális kozmetikumokat a napi sminkeléshez és társasági élethez.

Maybelline make-up
Maybelline Vegán termékek

Maybelline termékek vegán formulával 

A Maybelline New York termékek etikusan, a természet és az állatok iránti szeretettel készülnek. Nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, és nem tesztelik őket állatokon. A Maybelline kozmetikumok tehát megfelelnek a szükséges feltételeknek, és büszkén viselhetik a "vegán" jelzőt.

Paraméterek módosítása
256 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15