Oldal frissítése

Piz Buin In Sun Ultra Light Sun Spray SPF30, 200 ml

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Piz Buin In Sun Ultra Light Sun Spray SPF30, 200 ml

A Piz Buin In Sun Ultra Light Sun Spray SPF 30 egy olyan kozmetikai termék, mely a napfénynek kitett bőr ápolására szolgál. A Piz Buin svájci márka alaposan teszteli termékeit sivatagban és más extrém körülmények között, így termékei 100%ban megbízhatóak. Ez a fényvédő spray a szabadtéri tevékenységek rajongói számára készült, de a strandok és medencék nyújtotta pihenést kedvelők számára is kiváló választás.

A könnyű, olajmentes, hidratáló permet gyorsan felszívódik anélkül, hogy zsíros érzést hagyna a bőrön. Nem tömíti el a pórusokat és biztosítja a bőr optimális légzését. A vízálló termék SPF 30 fényvédő faktorral védi a bőrt a leégéstől és a káros UVA/UVB sugarakkal szemben. Biztosítja az egész napos hidratálást, és megakadályozza a bőr túlzott kiszáradását, hámlását és a korai bőröregedést. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt.

Exkluzív Helioplex ™ technológiát tartalmaz, mely védelmet nyújt az UVA és UVB sugarakkal szemben, biztosítja az egész napon át tartó hidratálást, megakadályozza a bőr túlzott kiszáradását és a leégést. Az E-vitamin legyőzi a szabadgyököket és megakadályozza a bőr öregedését. Gengéden ápolja a bőrt, védi a káros napsugaraktól, miközben tökéletesen hidratálja azt!

Hatóanyagai:

  • A Helioplex ™ technológia celluláris védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen, biztosítja az egész napon át tartó hidratálást, megakadályozza a bőr túlzott kiszáradását és hámlását, biztosítja a leégés elleni stabil védelmet.
  • Az E-vitamin legyőzi a szabadgyököket és megakadályozza a bőröregedést.
  • SPF 30 védi a bőrt a napfény káros sugaraitól.


Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
Alkalmazás:
A terméket 20 perccel a napozás előtt fújd a bőrre kb 15 cm-es távolságból és egyenletesen oszlasd el a testen. Ismételjük meg, ha szükséges, különösen hosszabb ideig tartó fürdőzés vagy törölközés után. Ne permetezd közvetlenül az arcodra, fújd a terméket a tenyeredre és úgy oszlasd el arcodon.
Kiszerelés:
200 ml

Összetevők:
Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene, Butylene Glycol, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, VP/Hexadecene Copolymer, Styrene/Acrylates Copolymer, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (Nano), Acrylates Copolymer, Chrysanthemum Parthenium Flower Extract, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, C12-20 Alkyl Glucoside, Decyl Glucoside, Linseed Acid, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Sodium Lauryl Sulfate, C14-22 Alcohols, Xanthan Gum, Cetearyl Alcohol, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Védőfaktor

Védőfaktor 30 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Spray
Kód:  KSOP0142
Termékszám:  3574660627732

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20