Oldal frissítése

JAR mosogatógép tabletták (Mosogatógép kapszulák)

Jar mosogatógép tabletta

JAR mosogatógép tabletta

A mosogatás minden háztartás elkerülhetetlen velejárója. Ha rendelkezel mosogatógéppel, akkor azon szerencsések közé tartozol, akik helyett a gép elvégzi a piszkos munka nagy részét. Azonban még mosogatógép használata mellett is kénytelen leszel időnként kézzel elmosni a makacsan szennyezett edényeket. A mosogatószer kiválasztása kulcsfontosságú, mivel döntően befolyásolja a mosogatás eredményét. A legnépszerűbb és a vásárlók által pozitívan értékelt mosogatószerek közé tartoznak a JAR mosogatógép tabletták, amelyeket az összes neves mosogatógépmárka gépen leteszteltek, tehát bátran kijelenthető, hogy a JAR mosogatógép tabletta a legjobbak közé tartozik.

JAR mosogatógép tabletta - 3-az-1-ben

JAR All in One mosogatógép tabletta - minden egy tablettában

Ez a fajta JAR mosogatógép tabletta mindenki tetszését elnyeri, hiszen akár egy mosogatással is képes eltávolítani az extra makacsul rászáradt szennyeződéseket. Az All in One JAR mosogatógép tabletta egy kapszulában egyesíti a folyékony és por állagú mosogatószerek előnyeit - nemcsak mosogatószert, hanem sót és mosogatógép öblítőt is tartalmaznak. Ráadásul a könnyen oldódó csomagolásának köszönhetően a kiváló mosási képességei azonnal felveszik a harcot a szennyeződésekkel szemben.

A JAR Platinum mosogatógép tabletta nemcsak az edényeket mossa el, hanem a mosogatógépet is

Tökéletesen eltávolítja a zsírt és a szennyeződéseket az edényekről, sütőlapokról és serpenyőkről is. A Platinum elnevezésű JAR mosogatógép tabletta tartalmaz mosogatószert, sót és mosogatógép öblítőt. Ezenkívül eltávolítja a zsírt és a lerakódást a mosogatógép szűrőjéből és egyéb részeiből, valamint megakadályozza annak újbóli leülepedését. A JAR mosogatógép tabletta rendkívül gyorsan feloldódik, így alacsonyabb hőmérsékleten is nagyszerű eredményt ér el. A JAR mosogatógép tabletta frissen és tisztán tartja a gépet, gyönyörűen csillogóvá varázsolja az edényeket.

JAR mosogatógép tabletta
JAR mosogatógép tabletta - Original

JAR Original mosogatógép tabletta, a klasszikus tisztítóerő

Az Original jelölésű JAR mosogatógép tabletta remek zsíroldó és szennyeződés-eltávolító hatásával teszi könnyebbé a konyhai munkát, emellett megóvja az üveg- és ezüsttárgyakat, valamint kellemesen friss citromillatot hagy maga után. Az eredeti JAR mosogatógép tabletta ötvözi a folyékony és por állágú mosogatószerek erejét – egyszerre tartalmaz sót és öblítőszert.

Paraméterek módosítása
23 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10