Oldal frissítése

MIXA Atopiance Calming Body Balm 250 ml

4,8 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MIXA Atopiance Calming Body Balm 250 ml

Nyugtató testápoló tej A MIXA Atopiance Baby & Adult Calming Body 250 ml-et kifejezetten olyan száraz, érzékeny és atópiás bőrre tervezték , amely viszketéshez és irritációhoz hajlamos. Az Omega-B komplexet tartalmazó gazdag összetételének köszönhetően a bőr azonnal és hosszú távon megnyugtatja és elnyomja a viszketés érzését . A szükséges táplálékot biztosítja , hidratálja és védi az állandó szárítástól. Könnyű szerkezete nagyon jól felszívódik, és nem hagyja el a zsíros filmet. A praktikus szivattyúcsomagok lehetővé teszik az egyszerű alkalmazást. A termék klinikailag bizonyítotthipoallergén és nem tartalmaz parabéneket és parfümöket. Csecsemők és gyermekek számára is használható, és az egész család számára is alkalmas.
Hatóanyagok:
A nyolc komplementer zsírsavban gazdag, tápláló és nyugtató Omega-B komplex azonnali enyhülést biztosít a bőrnek és viszketést okoz.
Használat:
A terméket minden nap gazdag rétegben kell felhordani az egész test tiszta bőréhez, és óvatosan masszírozza gyengéd körkörös mozdulatokkal.Ne alkalmazza az atópiás válságok alatt. Ha a viszketés fennáll vagy rosszabbodik, forduljon a bőrgyógyászhoz.
Bőr típus:
A termék alkalmas nagyon száraz, érzékeny bőr és hajlamos az atópiára .
Összetétel:
Aqua / víz, glicerin, petrolatum, paraffin-folyadék / ásványolaj, niacinamid, gliceril-sztearát, cetil-alkohol, PEG-40 sztearát, Butyrospermum parkii vaj / shea vaj, cetil-palmitát, dimetikon, aszkorbil-palmitát, klór-hexidin-diglukonát, magolaj / koriandermag olaj, Echium, plantaginum magolaj, Glycine szójaolaj / szójaolaj, Panthenol, Prunus armeniaca kernelolaj / sárgabarackmag olaj, Ribes nigrum magolaj, szorbitán trisztearát, tokoferol Aqua / víz, glicerin, petrolatum, paraffin folyadék / ásványolaj, niacinamid , Gliceril-sztearát, cetil-alkohol, PEG-40-sztearát, Butyrospermum parkii vaj / Shea vaj, cetil-palmitát, dimetikon, aszkorbil-palmitát, klór-hexidin-diglukonát, citromsav, Coriandrum sativum-olaj / olaj, Echium, plantagineum-olaj, Glycine szójaolaj, Pantenol, Prunus armeniaca kernelolaj, Ribes nigrum magolaj, Sorbitan triste arate, Tocofherol

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  TM413
Termékszám:  3600550905960
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20