Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

MERIDOL Safe Breath 400 ml

4,9 48 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MERIDOL Safe Breath 400 ml

A Meridol Safe Breath egy kiváló minőségű szájvíz, amely hatékonyan neutralizálja a szájszagot, és megelőzi annak kialakulását. Egyedülálló háromfázisú mechanizmusával harcol a baktériumokkal szemben, amik a szájszagot okozzák. A hatékonysága garantált az amin-fluoridok, az ón-fluoridok, a cink-laktát és az aktív hatóanyagok kombinációjának köszönhetően. Ezeknek az aminofluoridoknak hála a fogzománcod még ellenállóbb lesz. A termék hosszan tartó frissességet biztosít a szájban.  

A MERIDOL Safe Breath szájvíz főbb jellemzői

  • Már az első használat alkalmával hat
  • Megelőzi a rossz szájszag kialakulását
  • Csökkenti a baktériumok keletkezését, amelyek a rossz szájszagot okozzák
  • Nem tartalmaz alkoholt
  • Véd a fogszuvasodással szemben
  • Friss lehetelet biztosít

A szájvíz használata

Egy tökéletes segédeszközről van szó a mindennapi fogápoláshoz. A Safe Breath szájvizet 15 ml-es mennyiségben használd minden nap legalább egyszer, ideálisan kétszer, naponta 60 másodpercen keresztül, a rövid toroköblöketéssel együtt. A szájvizet ne nyeld le, hanem köpd ki. Kiöblítés után kellemes leheleted lesz. Ez a termék előnyös 400 ml-es kiadásban kapható. 

A MERIDOL Safe Breath összetétele

Víz, Xylitol, Propylenglykol, PVP, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, Cinklaktát, Olaflur, Aroma, Ón-fluorid, Sacharin, CI 42051, Sósav

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás ellen, Alkoholmentes
Kód:  ZUB141
Termékszám:  7610108049035
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10