Oldal frissítése

MEDELA - 30 db

5 3 értékelés
3 890 Ft

MEDELA - 30 db

Szoptatós édesanya vagy, és időnként az a kellemetlen meglepetés ér, hogy szivárog a melledből a tej? Az eldobható MEDELA melltartóbetétek segítenek a helyzeteden! Rugalmas alakjuknak, és a velük használatos ragasztócsíkoknak köszönhetően könnyedén a helyükön maradnak. Versenytársaihoz képest ez a termék 65%-kal jobban képes magába szívni a folyadékot! 

Legfontosabb jellemzők

  • Magas nedvszívóképesség
  • Ragasztócsík
  • Kétrétegű
  • Rugalmas kialakítás
  • Legfeljebb 40 ml tej felszívására képes

Magas nedvszívóképesség

Az eldobható betétek különösen a nagymértékű szivárgás esetében hasznosak - akár 40ml tej felszívására képesek. Így mellbimbóid szárazon maradhatnak egész nap, egy kiváló minőségű melltartó betét segítségével. A termék egyébként kétrétegű - belső rétege magába zárja a kiszivárgott folyadékot, a külső pedig a tökéletes szellőzésért felel. Higiénikusan, közös csomagolásban találhatsz rá a két betétre.

Részletek

  • A csomag tartalma: 30 db eldobható melltartóbetét + 1,5 g PureLan krém
 

Paraméterek

Anyag

Anyag Egyszer használatos

Darabszám

Darabszám 30 db

Tulajdonságok

Tulajdonságok Rugalmas, Nagy nedvszívóképesség, Ragasztószalag
Kód:  MED014cz
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7612367040402
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05