Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK Total Temptation

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 3 190 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 2 900 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 2 750 Ft/db

MAYBELLINE NEW YORK Total Temptation

Total Temptation kókuszolajjal dúsított szempillaspirál a Maybelline New Yorktól. A gazdag, krémes formula csábító szempillákat varázsol anélkül, hogy elnehezítené. A finom, rövid sörtékkel rendelkező kefe még a legkisebb pillákhoz is behatol, és ellenállhatatlan megjelenést kölcsönöz nekik. A rugalmas kefe lehetővé teszi, hogy a felhelyezett rétegek ne nehezítsék el a szempillád, így puha tapintású és csábító lesz. Fedezd fel a csodálatos, ellenállhatatlan megjelenésű sűrű szempillák varázsát a MAYBELLINE Total Temptation-nak köszönhetően!

A MAYBELLINE Total Temptation szempillaspirál főbb jellemzői

  • Dúsító szempillaspirál kókuszolajjal gazdagítva
  • MAYBELLINE Total Temptation krémes formulával 
  • Csábító szempillák felesleges terhelés nélkül
  • Volumennövelő kefe rövid sörtékkel
  • Több rétegben felvihető
  • MAYBELLINE Total Temptation csábító és ellenállhatatlan megjelenést kölcsönöz a szempilláknak

Hatóanyagok:
A kókuszolajnak köszönhetően a pillák puha tapintásúak lesznek. A krémes formula csábító szempillákat varázsol anélkül, hogy elnehezítené. A rövid sörtékkel ellátott volumennövelő kefe még a legkisebb pillákhoz is elér, így több rétegben is alkalmazható, ennek köszönhetően csábítóan dús szempillákat kapunk.

Használat:
A spirál segítségével a tövektől egészen a szempilla végéig laza mozdulatokkal vigyük fel a festéket, amíg a kívánt hatást el nem érjük.

Szín:
Fekete

Összetétel:
Aqua / Víz / Eau, szintetikus méhviasz, paraffin, sztirol / akrilát / ammónium-metakrilát kopolimer, Oryza Sativa Cera / Rice Bran Wax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cetylalkohol, Ceteareth-33, Propilénglikol, Sztearinsav, Kopolimer, palmitinsav, tribehenin, aminometil-propándiol, fenoxi-etanol, gliceril-sztearát, izohexadekán, polibutén, kaprilil-glikol, polikvaternium-ll, alumínium-keményítő oktenilszukcinát, benzoesav, lauret-21, butilénglikol, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, glicerin, tetranátrium-EDTA, dehidroacetát-nátrium, kálium-szorbát, szilícium-dioxid, Cocos nucifera gyümölcskivonat, xantán gumi. Tartalmazhat: CI 77491, CI 77492, CI 77499 / vasoxid, CI77266,  CI 77007 / Ultramarines, CI 77891 / Titán-dioxid, Mica, CI 75470 / Carmine, CI 77288 / Chromium Oxide Greens, CI 77742 / 77510 / Ferric Ferrocianid.

Paraméterek

Típus

Típus Klasszikus

Hatás

Hatás Hosszabbító, Volumen növelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO1433
Termékszám:  30155206

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20