Oldal frissítése

MAYBELLINE Tattoo Brow Pomade 01 Taupe

4,4 3 értékelés
4 290 Ft

MAYBELLINE Tattoo Brow Pomade 01 Taupe

Szeretnél gyönyörű és pontos szemöldököt hosszadalmas igazítás és formázás nélkül, amelyen minden reggel át kell esned? A Maybelline Tattoo Brow géllel most ezt megteheted! Egyszerűen vidd fel a gélt a szemöldökre, formázd a kívánt alakra, és az ajánlott idő eltelte után húzd le. A szemöldöktetoválás akár három napig is tartós marad. A Maybelline TattooBrow gélnek köszönhetően szemöldököd minden nap tökéletesen sűrű és csinos lesz.

A MAYBELLINE NEW YORK Tattoo Brow Pomade 01 Taupe szemöldök gél legfőbb jellemzői

  • Színezett szemöldök gél
  • A Maybelline Tattoo Brow nem hagy foltot
  • A tökéletes és vastag szemöldök érdekében
  • Könnyen alkalmazható nagyszerű konzisztenciájának és a praktikus aplikátornak köszönhetően
  • Természetes szín
  • Száradás után egyszerűen és fájdalom nélkül lehúzható
  • A Maybelline Tattoo Brow gélnek köszönhetően szemöldököd szépen ápolt lesz akár három napon keresztül

Használata:
Aplikátorral vidd fel a gélt a száraz és tiszta szemöldökre a kívánt alakban, majd töltsd ki a réseket a sűrű és dús megjelenés érdekében. A hibákat azonnal távolítsd el egy vattapálcika vagy sminkeltávolító segítségével.

Összetétel:
Cyclopentasiloxane, Polypropylsilsesquioxane, Ceresin, Isododecane, Cyclohexasiloxane, Caprylyl Methicone, Silica Silylate / Silica Silylate, Synthetic Fluorphlogopite, Disteardimonium Hectorite, Disodium, Stearoyl Glutamate, Silica, Cyclomethicone, Propylene Carbonate, Candelilla Cera, Candelilla Wax, Caprylyl Glycol, Aluminum Hydroxide, Onlythe list of ingredients on the product label prevail. Make sure to read the information on the packaging of the product for up to date ingredients, <+/- May contain CI 77491, CI 77492, CI 77499, Iron Oxides, CI 77891, Titanium Dioxide, CI 77007, Ultramarines


Paraméterek

Termék típusa

Termék típusa Gél

Tulajdonságok

Rendeltetés Barna hajúaknak
Különleges tulajdonságok Nem kenődik el, Egész napos, Vízhatlan
Kód:  DEKO3662
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600531516765

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05