Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK Tattoo Brow Lift 04 Deep Eyebrow Pencil

5 3 értékelés
3 990 Ft

MAYBELLINE NEW YORK Tattoo Brow Lift 04 Deep Eyebrow Pencil

Tökéletesen ápolt szemöldök akár 24 órán át? Tökéletes formázás, rögzítés és kitöltés? Pontosan ezt kínálja a MAYBELLINE NEW YORK Tattoo Brow Lift. Ezzel a termékkel szemöldököd telt és vastag megjelenésű lesz. A ceruza egyik oldalán egy színezőviaszt, a másik oldalán pedig egy speciális kefét találsz, amellyel kifésülheted és rögzítheted a szemöldököd. A MAYBELLINE NEW YORK Tattoo Brow Lift használatával nem kell aggódni az elkenődés vagy a szín fokozatos elhalványulása miatt. A ceruza ideális formájú a precíz rajzoláshoz, és könnyű alkalmazást biztosít. A 04 Deep árnyalat különösen barna hajúak számára megfelelő.

A MAYBELLINE NEW YORK Tattoo Brow Lift 04 Deep legfontosabb jellemzői

  • A MAYBELLINE NEW YORK Tattoo Brow Lift precíziós ceruza tökéletes szemöldököt garantál
    Az árnyalat főként barna hajúak számára alkalmas
  • A szemöldökceruza laminált hatást nyújt
  • A ceruza egyik oldalán színezőviaszt találsz
  • A Tattoo Brow Lift másik végét speciális kefével látták el a szemöldök fésülésére
  • A tökéletesen formázott, kitöltött és rögzített szemöldökért
  • Tökéletesen ápolt szemöldök akár 24 órán át

Összetétel

POLIBUTÉN - KAPRIL/KAPRIKUS TRIGLICERID - CERA MICROCRISTALLINA / MIKROKRISTÁLYOS VIASZ / CIRE MICROCRISTALLINE - TRIMETILSZILOXISZILIKÁT - POLIETILÉN - METILTRIMETIKON - SZINTETIKUS FLUORFLUORFTOPIT - VP/HEXADECÉN. KOPOLIMER - FENILTRIMETIKON - SZINTETIKUS VIASZ - KANDELILLA CERA / KANDELILLA VIASZ / CIRE DE CANDELILLA - SZTEARALKÓNIUM-HEKTORIT - POLIHIDROXISZTEARINSAV - FENOXIETANOL - TOKOFERIL-ACETÁT - PENTAERITRITIL-TETRA...DI-T-BUTIL-HIDROXIHIDROCINNAMÁT - TIMFÖLD - GLICERIN - AQUA / VÍZ / EAU - 1,2-HEXÁNDIOL - NATTO GUMÍROZÁS

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Kefe nélkül

Tömeg

Tömeg 1,1 g (0 kg)

Rendeltetés

Rendeltetés Barna hajúaknak
Kód:  DEKO5726
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600531650742

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10