Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK Master Prime Hydrat Primer 30 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MAYBELLINE NEW YORK Master Prime Hydrat Primer 30 ml

A 30 ml-es MAYBELLINE NEW YORK Master prime Hydrat Primer báziskrém egy kozmetikai termék, amely segít neked elérni a tökéletes megjelenést és a hosszantartó sminket. Az arcra történő felvitele után a bőr kisimul, minimálisra csökkennek a ráncok és az egyéb bőrhibák. A báziskrém finom állaga hatékonyan hidratálja, ragyogóvá teszi a bőrt, megpuhítja a felületét, és hosszú ideig puhán tartja a bőrt. A báziskrémnek köszönhetően megjelenésed egész nap tökéletes lesz.

A MAYBELLINE NEW YORK Master prime Hydrat Primer báziskrém fő jellemzői

  • a bőr tökéletes előkészítése a smink alkalmazása előtt
  • magas hidratáló hatás
  • finom állag
  • kisimítja a bőr felületét
  • csökkenti a bőrhibákat
  • feltölti a ráncokat
  • A MAYBELLINE NEW YORK  Master prime Hydrat Primer egész nap megőrzi a tökéletes megjelenést

Használat:
Vidd fel a báziskrémet ujjaid segítségével egyenletesen a bőrápoló krémmel kezelt bőrre. Ezután folytasd a smink használatával.

Bőrtípus:
A termék száraz és vegyes bőrre alkalmas.

Térfogat:
30 ml

Összetétel:
Aqua/water, Dimethicone, Glycerin, Prunus armeniaca kernel oil / apricot kernel oil, Propanediol, Oryza sativa bran oil / rice bran oil, Stearic acid, Butyrospermum parkii butter/shea butter, Palmitic acid, PEG-100 stearate, Glyceryl stearate, PEG-20 stearate, Stearyl alcohol, Cera alba / beeswax, Tocopheryl acetate, Talc, Acrylamide/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, Caprylyl glycol, Phenoxyethanol, Dimethiconol, Isohexadecane, Sorbic acid, Myristic acid, Polysorbate 80,Triethanolamine, Sodium hyaluronate, Disodium EDTA, Sorbitan oleate, Citric acid

Kód:  DEKO1486
Termékszám:  3600531400675

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05