Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK Master Drama 25 Light Pink (0,25 g)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MAYBELLINE NEW YORK Master Drama 25 Light Pink (0,25 g)

Festékezzen be olyan szemvonalakat, amelyek nem fújnak ki a nap folyamán. MAYBELLINE New York Master Lightliner világító árnyalatban 25 Világos rózsaszín reggelente estig tart, ismételt alkalmazás nélkül . Megvilágítja a tekintetét, és ellenállhatatlanul csábító szemeket ad. A ceruza csúszó, és puha csúcsa van, ami megkönnyíti az alkalmazást és a szín telítődik, amikor először alkalmazzák. A krém textúra vízálló. A MAYBELLINE New York Master dráma egy érzékeny szemekhez és kontaktlencse viselőkhöz használható ceruza.

A MAYBELLINE New York Masterline Drama Lightliner, Light Pink fő jellemzői

  • Szintetikus szemvonal ceruzában
  • Könnyen alkalmazható
  • Egész nap elhomályosodik
  • Nem kell levágni a kihúzó applikátorral
  • A MAYBELLINE New York ceruza vízálló

Összetétel:
Izododekán, PEG / PPG-19/19 dimetikon, ciklopentasziloxán, szintetikus viasz, hidrogénezett polidiciklopentadién, C20-40 alkoholok, nylon-12, perfluoronil-dimetikon, poligliceril-4-diizosztearát polihidroxi-sztearát-szebacát poligliceril-diizosztearát / polihidroxi-sztearát / sebacát, polietilén, pentaeritritil-tetra-diát -t-butil-hidroxi-hidroxiinnamát, szilícium-dioxid. Tartalmazhat: Vas-oxidokat (CI 77491, CI 77492, CI 774999), csillámot, titán-dioxidot (CI 77891), vas-ferrocianidot (CI 77510), karmint (CI 75470), ultramarinokat]

Paraméterek

Szín

Szín Rózsaszín

Típus

Típus Folyékony
Kód:  DEKO1617
Termékszám:  3600531443412
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15