Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK Master Drama 05 Bronze (0,25 g)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MAYBELLINE NEW YORK Master Drama 05 Bronze (0,25 g)

Húzz ki úgy a szemed, hogy egész nap elkenődés nélküli, tartós eredményt érj el. A MAYBELLINE New York Master Drama 05-ös bronz árnyalatú szemceruza a reggeli óráktól egészen estig tartós, anélkül, hogy ismétlődő alkalmazásokra lenne szükség. A ceruza visszahúzható, és puha csúcsa van, amely megkönnyíti az alkalmazást és a szín rögtön az első alkalmazással telített eredménnyel jár. A krémes textúra vízálló. A MAYBELLINE New York Master Drama érzékeny szemekhez és kontaktlencse viselők számára is megfelelő.

A MAYBELLINE NEW YORK Master Drama 05 Bronze főbb jellemzői

  • Telített hatású szemceruza
  • Könnyen alkalmazható
  • Egész nap tart, elmosódás nélkül
  • A kihúzható applikátornak köszönhetően nem kell hegyezni
  • A MAYBELLINE New York ceruza vízálló

Összetétel:
Izododekán, PEG / PPG-19/19 dimetikon, ciklopentasziloxán, szintetikus viasz, hidrogénezett polidiciklopentadién, C20-40 alkoholok, nylon-12, perfluoronil-dimetikon, poligliceril-4-diizosztearát polihidroxi-sztearát-szebacát poligliceril-diizosztearát / polihidroxi-sztearát / sebacát, polietilén, pentaeritritil-tetra-diát -t-butil-hidroxi-hidroxiinnamát, szilícium-dioxid. Tartalmazhat: Vas-oxidokat (CI 77491, CI 77492, CI 774999), csillámot, titán-dioxidot (CI 77891), vas-ferrocianidot (CI 77510), karmint (CI 75470), ultramarinokat, aluminium port (CI 77000)]


Paraméterek

Szín

Szín Barna

Típus

Típus Ceruza, Vízálló
Kód:  DEKO1615
Termékszám:  3600531443368
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10