Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK Hydra Extreme ajakrúzs 670

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MAYBELLINE NEW YORK Hydra Extreme ajakrúzs 670

A Maybelline New York Hydra Extreme ajakrúzs innovatív formulát tartalmaz a hosszan tartó hidratálásért és ajakszínért. Hatszor több ápoló összetevőt tartalmaz, mint az átlagos rúzsok. A fő hatóanyaga a természetes kollagén, amely biztosítja a maximális hidratálást és segít megelőzni az ajkak kirepedezését. Az SPF 15 fényvédő faktor megbízhatóan védi ajkaid az ultraibolya sugárzástól. A rúzs puha, krémes állagú, könnyen és egyenletesen felvihető. A Maybelline gazdag színválasztékot kínál a finom árnyalatoktól a merészebbig. Az új Hydra Extreme ajakrúzs segítségével ajkaid tökéletesek lehetnek bármikor, bárhol.

A Hydra Extreme ajakrúzs 670 főbb jellemzői:

  • Megfizethető klasszikus rúzs, amely kollagént tartalmaz
  • Új formula, hosszan tartó hidratálás és szín
  • Krémes szerkezetének köszönhetően könnyen felvihető
  • Segít megelőzni az ajkak kirepedezését
  • A Hydra Extreme rúzzsal ajkad ápolt és fényes lesz

Használat:

Ha az ajkaid nagyon kirepedeztek, használat előtt használj gyengéd peelinget. Az ajkak természetes vonalában finoman kend fel a rúzst. Alkalmazás után finoman töröld meg egy papírtörlővel, hogy eltávolítsa a felesleges mennyiséget, és szükség esetén még egy réteget alkalmazz, hogy hosszabb ideig tartson.
Színárnyalat:
670 - Natular Rosewood
Kiszerelés:
5g

Paraméterek

Tok

Tok Teljes

Textúra

Textúra Krémes

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hidratáló
Kód:  DEKO1059
Termékszám:  3600530446902

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15