Oldal frissítése

Maybelline New York Hydra Extreme Ajakrúzs - 210 That's Mauvie

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Maybelline New York Hydra Extreme Ajakrúzs - 210 That's Mauvie

A Hydra Extreme ajakrúzs, a Maybelline New York-tól, egy innovatív formulával rendelkezik, amely biztosítja a hosszantartó hidratálást és színt. A Hydra Extreme ajakrúzs hatszororos mennyiségű gyógyító balzsamot tartalmaz egy átlagos ajakrúzshoz képest. A rúzs aktív hatóanyaga a természetes kollagén, amely biztosítja a maximális hidratálást és segít megelőzni az ajkak cserepesedését. Az SPF 15 védelmet biztosít ajkaid számára az ultraibolya sugárzás ellen. A rúzs egy lágy, krémes textúrával rendelkezik, amelyet könnyedén és egyenletesen lehet felvinni az ajkakra. A Maybelline egy széleskörű színskálát nyújt, a visszafogottabb színektől az egészen merészekig. Az új Hydra Extreme ajakrúzzsal ajkaid mindig és mindenhol tökéletesek lehetnek.

A Hydra Extreme ajakrúzs főbb jellemzői:

  • Megfizethető klasszikus rúzs, kollagént tartalommal
  • Új frmula a hosszantartó hidratálásért és színért
  • Hála a krémes textúrának könnyedén felvihető
  • Segít megelőzni az ajkak cserepesedését
  • A Hydra Extreme-el ajkaid tápláltak és rényesek lesznek

Alkalmazás:
Ha az ajkaid nagyon repedezettek, a rúzs felvitele előtt használj egy gyengéd bőrradírt. Óvatosan vidd fel a rúzst, követve ajkaid természetes vonalát. A rúzs felvitele után érints az ajkaidhoz egy papír törölközőt, hogy eltávolítsd a felesleges rúzst, majd, ha szükséges, vigyél fel még egy réteget, a hosszantartó hatás érdekében.

Színárnyalat:
210 - That's Mauvie

Kiszerelés:
5g

Paraméterek

Tok

Tok Teljes

Textúra

Textúra Krémes

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hidratáló
Kód:  DEKO1063
Termékszám:  3600530251513

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20