Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK Brow Satin Duo Sötétbarna 04

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MAYBELLINE NEW YORK Brow Satin Duo Sötétbarna 04

A vadonatúj és egyedülálló Brow Satin Duo szemöldökceruza 2in1 technológiával segít elérni a hosszantartó és természetesen dús szemöldököt. A Brow Satin egy egyedülálló szemöldök ceruza, amelynek az egyik végén egy ceruza található, amellyel megrajzolhatja szemöldöke formáját, a másik végén pedig egy krémes, por állagú festék, amely gyönyörűen és természetesen kiemeli a szemöldököt. Precíz és csodálatos szemöldök akár 12 órán keresztül.

A Brow Satin Duo legfőbb jellemzői

  • A gyönyörű és természetesen dús szemöldök elérése érdekében
  • 2in1 technológia gél állagú ceruzával és por állagú festékkel
  • Szépen elkészített szemöldök akár 12 órán keresztül
  • 3 különböző árnyalat az azonos hatás eléréséért

Hatóanyagai:
Természetesen szép szemöldök csak 2 lépésben! Használja a vékony ceruzát a gyönyörű kontúr megrajzolásához, a finom, por állagú festékkel pedig töltse ki a kontúrvonalakat és emelje ki szemöldökét! Szemöldökei gyönyörűek és természetes hatásúak lesznek.


Alkalmazása:
Könnyedén rajzolja meg a kontúrvonalat apró, finom mozdulatokkal, majd töltse fel a szemöldököt és emelje ki a festékkel!

Tipp:
Ügyeljen a szemöldök természetes ívére!

Szín:

Sötétbarna 

Összetevők:

G842584: Hydrogenated vegetable oil, C10-18 triglycerides, ozokerite, copernicia cerifera cera / carnauba wax, ricinus communis oil / ricinus communis oil, sorbitan tristearate, talc, lecithin, tocopherol, glyceryl stearate, ascorbyl palmitate, glyceryl oleate, - may contain CI 77491, CI 492, CI 77499 / iron oxides, CI 77891 / titanium dioxide, mica, CI 75470 / carmine]
G851088: Neopentyl glycol, dicaprylate / dicaprate, octyldodecanol, silica, dicalcium phosphate, polyethylene, dimethicone, synthetic wax, talc, caprylic / capric triglyceride, sorbitan isostearate, polyhydroxystearic acid, ethylene / methacrylate copolymer, stearalkonium hectorite, lecithin, Titanium triisostearate, tocopherol, ascorbyl palmitate, citric acid, [+/- may contain, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / iron oxides, CI 77891 / titanium dioxide, mica, CI 77007 / ultramarines]

 

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Kefe nélkül

Rendeltetés

Rendeltetés Fekete hajúaknak
Kód:  DEKO1045
Termékszám:  3600531087401

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10