Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK Brow Duo Satin szemöldök ceruza Sötétbarna 01

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MAYBELLINE NEW YORK Brow Duo Satin szemöldök ceruza Sötétbarna 01

A teljesen új és egyedülálló szemöldökceruza, a Brow Satin Duo 2in1 technológiával segít a hosszan tartó, természetesen sűrű szemöldök elérésében. A Brow Satin egyedülálló az egyik végén egy ceruza, amellyel gyönyörű formát rajzolhatsz a szemöldöködnek, a másik végén pedig egy krémes púder, amellyel természetesen emeli ki azt. A termék használatával akár 12 órán keresztül tartó hatást is elérhetsz.

A Satin Duo Brow főbb jellemzői

  • Gyönyörű, természetesen sűrű szemöldök
  • 2in1 technológia precíziós viasz ceruzával és krémes púderral
  • A szépen készített szemöldök legfeljebb 12 óráig tart
  • Három különböző árnyalat ugyanazon tökéletes eredmény érdekében


Hatóanyagok:
Természetesen szép szemöldök mindössze két lépésben. A vékony viasz ceruzát használva gyönyörű kontúrt rajzolhatsz, amelyet a finom púderrel emelhetsz ki. A szemöldököd gyönyörű és természetes lesz.

Használat:
Könnyedén rajzolj egy kontúrt rövid, finom vonásokkal. Ezután töltsd fel és emeld ki a púderrel.
Tipp:
Mindig figyelj a természetes szemöldök formádraElérése gyönyörű természetesen vastag szemöldök
 

Szín:

sötétbarna

Hozzávalók:

G842584: hidrogénezett növényi olaj, 10-18 szénatomos triglicerideket, ozokerit, Copernicia cerifera Cera / Carnauba viasz, a Ricinus communis olaj / ricinusmagoiaj, szorbitán-trisztearát, a talkum, a lecitin, a tokoferol, a gliceril-sztearát, aszkorbil-palmitát, gliceril-oleát, citromsav [+ / - tartalmazhatnak CI 77491, CI492, CI 77.499 / vas-oxidok, 77891 / titán-dioxid, csillám, CI 75.470 / Carmine]
G851088: neopentilglikol, dikaprilát / dikaprát, oktil-dodekanol, szilícium-dioxid, a dikalcium-foszfát, a polietilén, a dimetikon, a szintetikus viasz, a talkum, a kapril / kaprinsav-trigliceridet, szorbitán-izosztearát, polyhydroxystearic sav, etilén / metakrilát kopolimer, sztearalkónium hektorit, lecitin, propilén-karbonát, izopropil titán triizosztearáttal, tokoferol, aszkorbil-palmitát, citromsav, [+/- tartalmazhatnak CI 77491, CI 77492, CI 77.499 / vas-oxidok, 77891 / titán-dioxid, csillám, CI 77007 / Ultramarines]

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Kefe nélkül

Rendeltetés

Rendeltetés Szőkéknek
Kód:  DEKO1043
Termékszám:  3600531087371

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20