Oldal frissítése

LOVI üvegmelegítő - szürke

4,6 76 értékelés
26 490 Ft

LOVI üvegmelegítő - szürke

Praktikus segítség minden anya számára a tej vagy a bébiétel melegítésekor - ez a Lovi cumisüveg-melegítő. Az étel néhány perc alatt eléri a baba számára ideális hőmérsékletet, függetlenül attól, hogy az ételt a hűtőszekrényből vetted ki vagy éppen szobahőmérsékletű. Az ételt mindig egyenletesen és gyorsan melegíti. Kompatibilis a piacon kapható legtöbb cumisüveggel. HOT-módban automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik. A melegítő jól átlátható kijelzővel büszkélkedhet, amely jelentősen megkönnyíti a kezelését. A szürke Lovi cumisüveg-melegítő négy funkciót kínál három üzemmódban. A csomag egy vízmérő edényt is tartalmaz. Az étel elkészítése a baba számára szinte gyerekjáték lesz, így teljes mértékben a babának tudod szentelni magadat.

A szürke színű Lovi cumisüveg-melegítő főbb jellemzői

  • Gyorsan melegít az élelmiszer hőmérsékletétől függetlenül
  • Egyenletes melegítés
  • Kompatibilis a legtöbb cumisüveggel
  • Automatikus kikapcsolás funkció
  • Jól átlátható kijelző és könnyen kezelhető
  • Vízmérő edény a csomagban
  • 4 funkció három üzemmódban - fűtés, kiolvasztás, sterilizálás, hőtartás
  • Lovi cumisüveg-melegítő szürke színben

4 funkció három módban

Modern és többfunkciós. Ez a Lovi cumisüveg-melegítő. A BOTTLE mód megmelegíti a cumisüvegben lévő folyadékot, vagy kiolvasztja a tárolózacskóban lévő ételt. A tejet vagy a bébiételt 10 órán keresztül melegen tartja gyermeked számára. A HOT mód biztosítja az ételek gyors melegítését és a cumisüveg vagy kiegészítők sterilizálását. A DINNER mód legfeljebb 3 órán keresztül a kívánt hőmérsékleten tartja az ételt.


Paraméterek

Funkció

Funkció Automatikus kikapcsolás, Digitális, Kiolvasztó funkció, Gyors sterilizáló funkció, Több fokozatú melegítés, Kijelzős, Nagyon egyszerű használat, Melegen tartó funkció

Típus

Típus 2 az 1-ben, melegítő és sterilizáló
Tápegység Hagyományos hálózati

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  BABY8939
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5901691817241
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10