Oldal frissítése

Lovi

LOVI bébi kellékek

LOVI: Etetni szeretettel

A szoptatás legtermészetesebb és legjobb táplálkozási megoldás a babák számára. Előfordulhat azonban, hogy az édesanyának egy ideig pihennie kell és nem tud szoptatni. A LOVI márka támogatja és védi a csecsemő szopóreflexét, azért, hogy az a szoptatás ideje alatt teljes mértékben megmaradjon. A termékeket vezető szakértőkkel együttműködve úgy fejlesztették ki, hogy azok a szoptatás természetes formáját a lehető legpontosabban utánozzák. A LOVI termékek széles választéka között mellszívókat, cumikat, cumisüvegeket és számos más hasznos eszközt találsz saját magad és gyermeked számára.

Mellszívók LOVI

A LOVI mellszívók segítenek az édesanyáknak

A LOVI elektromos és kézi mellszívói a legjobbak az édesanyáknak. Szívóhatékonyságuk kiváló és csendes, anyaguk kellemes tapintású. Az összes LOVI mellszívó támogatja a szoptatást és egészségügyi problémák esetén is alkalmazhatók. Kialakításuk kompakt, és szinte bárhol használhatók.

A LOVI cumisüvegek védik a baba egészségét

A LOVI cumisüvegek jó választás, ha a babád hajlamos a csecsemőkori hasfájásra.  A technológia lényege, hogy egy speciális szellőzőnyílás van közvetlenül a palackban, amely minimalizálja a gyermek által lenyelt levegő mennyiségét. A LOVI speciális etetőcumija tökéletesen utánozza a természetes táplálást és fenntartja a rendszeres szívási ritmust.

LOVI – cumisüveg
LOVI cumi – I love és egyebek

A LOVI cumi támogatja az egészséges fogfejlődését

Minden LOVI cumi többrétegű szilikon szerkezetű. Hűen utánozzák az anya mellbimbóját, ezzel is támogatva a csecsemő természetes szopóreflexét. A cumin lévő lyukak lehetővé teszik a megfelelő légzést. A vállalat az összes cumit vezető neurológusok és logopédusok segítségével fejleszti ki, különös tekintettel a gyermek fog- és szájüregének megfelelő fejlődésére. Egyedi külsejüket biztosan szeretni fogod.

A LOVI csepegésmentes poharakkal a gyerekek könnyedén megtanulnak helyesen inni

A nem csöpögő itatóval felszerelt LOVI tanulópoharakkal igazán könnyű megtanulni inni. A márka másik büszkesége a LOVI 360° technológiájú bögre, amelyből a gyermek úgy ihat, akár egy pohárból, a bögre teljes pereme mentén. A gyerek tanulópoharak többféle színben, méretben és mintával kaphatók.

Hrneček LOVI 360
Paraméterek módosítása
145 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15