Oldal frissítése

LADIVAL Érzékeny bőr plusz OF 30 200 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LADIVAL Érzékeny bőr plusz OF 30 200 ml

Ha érzékeny a bőröd, mindenképpen gondosan válaszd meg a rá használt termékeket. Így a fényvédő napkrémet is. A LADIVAL naptej különleges összetétele tekintettel van az érzékeny bőrre is. Nem tartalmaz PEG emulgeálószereket, illatanyagokat, színezékeket vagy tartósítószereket. Ezenkívül hialuronsav és fotoliáz komplexével van dúsítva. Ennek köszönhetően táplálja, védi és regenerálja a bőrt. Minden tevékenység során megvéd a napsugaraktól és az UVB-sugárzástól. Ezenkívül a LADIVAL naptej vízálló, így nem kell aggódnod a napsütés miatt a vizet élvezve sem.  

A LADIVAL Érzékeny bőr plusz SPF 30 200 ml naptej legfőbb tulajdonságai 

  • LADIVAL naptej érzékeny és atópiás bőrre
  • Hatékony védelem az UVB sugárzás ellen
  • Hialuronsav és fotoliáz komplexszel dúsítva
  • Táplál, véd és regenerál
  • Nem ragadós textúra
  • Nem tartalmaz PEG emulgeálószereket, illatanyagokat, festékeket és tartósítószereket
  • A LADIVAL naptej vízálló

Használat:
Napozás előtt kend be magad kellő mennyiségű LADIVAL naptejjel. A túl kevés naptej csökkenti a védőhatást. Ismételd meg alkalmazását rendszeresen, különösen fürdés után. Hagyd a naptejet jól felszívódni, mert elszínezheti a textíliákat.

Összetétel:
Aqua, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Alcohol Denat., Caprylic/Capric Triglyceride, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Acetamidoethoxyethanol, Diethylhexyl Butamido Triazone, Cetearyl Glucoside, Cetyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Hydrolyzed Jojoba Esters, Cetyl Palmitate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Vitis Vinifera Seed Extract, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Plankton Extract, Jojoba Esters, Ubiquinone, Lecithin, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Diisopropyl Adipate, Hectorite, Sucrose, Inulin Lauryl Carbamate, PentaerythritylTetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Citric Acid, Disodium EDTA.


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Védőfaktor

Védőfaktor 30 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Tej
Kód:  OPA250
Termékszám:  4011548030646

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10