Oldal frissítése

Alza Napok - Drogéria

Alza Napok

Több ezer termék szuper áron! 🤑

  • A Kampány időtartama: 2024. május 06. 00:00 órától 2024. május 20. 23:59 óráig („Kampány”).
  • A Kampányban aktuálisan elérhető termékek listáját ezen a honlapon, alább találod („Termékek”).
  • A Kampányban a Termék kedvezményes áron történő megvásárlása akkor valósul meg, ha a Vásárló megrendelését az Alza visszaigazolja és a Vásárló a Termék árát kifizeti (a Terméknek a kosárba történő elhelyezése nem minősül a Termék megvásárlásának). Amennyiben a Vásárló az utánvétes kifizetést választotta, elegendő a rendelést leadnia az Alza számára, a kedvezményre azonban csak az utánvét kifizetése esetén jogosult.
  • Az Alza fenntartja magának a jogot, hogy egyes Termékek esetében korlátozza, hogy egy vásárló hány darabot vehet meg azokból a Kampány során. Az előbb említett korlátozás esetén az Alza rendszere automatikusan meggátolja, hogy a vásárló több Terméket helyezzen a kosarába a Kampány ideje alatt, mint a megengedett vásárlási mennyiség.
  • Néhány termék rendelkezésre álló készletei Csehország, Szlovákia, Ausztria, Magyarország és más az Alza által ellátott országok fogyasztói között kerülnek elosztásra.
  • A Termékekre kínált kedvezmény a Kampány időtartamára korlátozódik vagy a készlet erejéig tart. Az Alza fenntartja a jogot, hogy a Kampány időtartama alatt a kedvezménnyel kínált Termékek körét megváltoztassa.
Folytatás
Paraméterek módosítása
5265 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20