Oldal frissítése

SANYTOL Fertőtlenítő mosószeradalék 1 l

4,9 238 értékelés
2 590 Ft

SANYTOL Fertőtlenítő mosószeradalék 1 l

Szeretnéd, hogy a ruhák tökéletesen tiszták legyenek? A Sanytol fertőtlenítő mosószeradalék a baktériumok és vírusok 99,9% - ától megszabadít. A termék különösen sportruházat, fehérnemű,  és háztartási textil mosásához használható, alacsony hőmérsékleten is hatékony,kézi-, és gépi mosáshoz egyaránt alkalmas. A bőrgyógyászok által elismert, hipoallergén és klórmentes. 

 

A SANYTOL fertőtlenítő mosószeradalék legfontosabb jellemzői

  • A Sanytol elpusztítja a baktériumok, vírusok és penészgombák 99,9% -át
  • Ideális sportruházathoz, fehérneműhöz, lakástextilhez, ágyneműhöz
  • A Sanytol fertőtlenítő mosószeradalék hatékony betegség-, és járványok esetén 
  • Baktérium-, és vírusölő hatása már 20 ° C- on érvényesül  
  • Kézi-, és gépi mosáshoz egyaránt alkalmas
  • A termék klórmentes és hipoallergén

Összetevők:
Biocid hatóanyag (TP2/AL) didecyldimethylamonium chlorid 27 000 mg/kg, Dále <5% kationos felületaktiv anyag, <5% nem ionos felületaktiv anyag, fertőtlenítőszerek, illatanyagok (benzyl salicylate), 2-methyl-4-isothiazolin-3-one(MI), 2-phenoxyethanol, Bronopol (INN),2-brom-2-nitropropan-1,3-diol

Figyelmeztetés:
Használat előtt olvasd el a mellékelt tájékoztatót! Bőrirritáló hatású. Súlyos szemkárosodást okozhat. Nagyon mérgező a vízi élővilágra nézve, hosszantartó hatással. Ne nyeld le. Ha orvosi segítségre van szükség, legyen kéznél a termék csomagolása, vagy címkéje.Gyermekek elől tartsd elzárva! BŐRRE KERÜLÉS ESETÉN: öblítsd le bő, szappanos vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatosan öblögesd a szemet vízzel néhány percig. Amennyiben kontaktlencsét viselsz, távolítsd el- ha megoldható, majd folytasd az öblögetést. HA RUHÁVAL ÉRINTKEZIK: A ruhát és a bőrödet azonnalöblítsd le bő vízzel, majd különítsd el a ruházatot. Amennyiben a flakon nem ürült ki, de már nincs rá szükséged, tartalmával együtt veszélyes hulladékot gyűjtő hulladékudvarban add le.



Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Használat

Ruha típusa Univerzális, Gyerekruhákhoz

Foleltávolító típusa

Folteltávolító típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fertőtlenítés

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml
Kód:  CIS285
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3045206360609
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05