Oldal frissítése

JAMES BOND 007 for Women 75 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JAMES BOND 007 for Women 75 ml

 
 

A James Bond 007 női dezodor egy csodálatos illat érzéki és aktív hölgyeknek. A nő, aki ezt az egyedülálló illatot kedveli, életerős és állandóan mozgásban van, nagy az önbecsülése és a feje tele van romantikus gondolatokkal. Az ilyen nő vonzza a veszélyes és elfoglaltférfiakat. Kifelé kemény, ámde gyengéd lelkű nők dezodorja a James Bond 007.
A csodás illat egyesíti a gyümölcsök, virágok, fűszerek, fák és egy csipetnyi vanília aromáját.2015-ben kezdték forgalmazni, és azonnal óriási sikert aratott. A ház körüli illatok, a fekete bors, a bergamott, rózsaszín szeder, jázmin és az érzéki fekete vanília egyedi keveréke. Az egész kompozíciót a cédrus és a fehér pézsma mesés illata zárja le. Használja ezt a különleges illatot, ami elszédíti a férfiakat!
Összetevők:
Fej: fűszeres fekete bors, bergamot, rózsavíz
Szív: lédús szeder, jázmin, gardénia
Bázis: fekete vanília, cédrus, fehér pézsma
Tömeg:
75 ml

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml

Típus

Típus Női

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Funkcionalitás

Funkcionalitás Dezodor
Kód:  KPFH675e
Termékszám:  737052912172

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20