Oldal frissítése

Infantino Flip 4 az 1-ben Light & Airy

4,4 3 értékelés
16 290 Ft

Infantino Flip 4 az 1-ben Light & Airy

A babák a szüleik társaságában találják meg a legnagyobb nyugalmat és biztonságot. Ha szereted magadon tudni a babádat, ezt a hordozót kínáljuk a népszerű Infantino gyártól. Készen áll arra, hogy a gyermeket hason, arccal kifelé és háton hordozd. Az elöl történő hordozás biztosítja, hogy állandó közelségben legyél a babáddal. A háti hordozót akkor használhatod, ha gyermeked már áll vagy ül. Arccal kifelé is szoktak hordozni, amely során a gyermek felfedezheti a környezetét. A babahordozó kényelmet biztosít a hosszabb ideig tartó viseléshez, mivel a súly egyenletesen oszlik el a csípődön és a válladon. Úgy készült, hogy a maximális teherbírása 14,5 kg legyen. A következő képezi a babahordozó részét: fejtámla és párnázott pántok.

Babahordozó Infantino Flip 4 az 1-ben Light & Airy Lifestyle
Babahordozó Infantino Flip 4 az 1-ben Light & Airy Jellemzők/technológia

A kiváló Infantino Flip 4 az 1-ben Light & Airy babahordozó leglényegesebb tulajdonságai

  • A hasznos Infantino babahordozó garantálja a baba kényelmes hordozását anélkül, hogy a kezeid is igénybe lennének véve
  • Kiváló választás arra, hogy a babádat hason, arccal kifelé és háton hordozd
  • A kisbaba maximális súlya 14,5 kg lehet
  • Beállítható fejtámla, amely gondoskodik a baba kényelméről
  • A hordozó ergonomikus kialakítása pozitívan befolyásolja a gyermek fejlődését
  • Speciális hordozótípus, amely császármetszésen átesett édesanyák számára is használható
  • Ki tudod mosni a mosógépben
  • A légáteresztő anyag nyáron is kényelmes viselet

Te és a baba is gyorsan hozzá fog szokni a hordozáshoz

A nagyszerű Infantino babahordozó nagyszerű alternatívája lehet egy klasszikus babakocsinak. A beállítható fejtámla gondoskodnak arról, hogy a baba kényelmesen üljön.. A kialakítása ergonomikus, amely támogatja a baba megfelelő fejlődését. A gyerekek felvehetik a babahordozóban ülve az ideális testhelyzetet az ergonomikus kialakításnak köszönhetően, így minimális a gerinc- vagy csipődeformitás kockázata. Ez a speciális babahordozó olyanok számára is megfelel, akiken császármetszést hajtottak végre. Automata mosógpében is kimosható. A hordozót légáteresztő anyaga jellemzi. Így kiváló választás nyáron, a forróságban, vagy ha több órán át akarsz hordozni, amikor lényeges szempont a kényelem mindkettőtök számára.

Babahordozó Infantino Flip 4 az 1-ben Light & Airy Oldalnézet
Babahordozó Infantino Flip 4 az 1-ben Light & Airy Csomagolás/doboz

Nagyra értékeled a babahordozó további funkcióit

A kitűnő Infantino babahordozó olyan funkciókat kínál, amelyek kényelmessé teszik a hordozást, ráadásul az eszköz a gyermek és szülő kötődését is elősegíti. A baba hordozásának kényelmét a párnázott pántok biztosítják, így nem fogja a babahordozó nyomni a válladat. Fejtámla is jár hozzá. Ezt a fejtámaszt úgy tervezték, hogy az újszülött vagy kisgyermek fejét biztonságos és ergonomikus helyzetben tartsa. Szuper megoldás, mert segíti a csecsemőket és a babákat, mert még nem képesek egyedül megtartani a fejüket.

Paraméterek

Típus

Típus Babahordozó

Rendeltetés

Ajánlott Fiúknak és lányoknak

Maximális terhelhetőség

Max. teherbírás 14,5 kg

Hordozó pozíció

Hordozható Hason, Arccal kifelé, Háton

Tulajdonságok

Tulajdonságok Ergonomikus kialakítás, Császármetszés utáni anyáknak megfelelő kialakítás, Mosógépben mosható, Légáteresztő anyag
Felszerelés Fejtámla, Párnázott pántok
Állítható Fejtámla

Szín

Szín Szürke

Alkalmas

Újszülöttek számára alkalmas Nem
Kód:  BABY18934
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  773554000795

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05