Oldal frissítése

INECTO Body Scub Coconut 150 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

INECTO Body Scub Coconut 150 ml

Túl száraz a bőröd? Te már mindent kipróbáltál ellene, de semmi nem használ? Akkor válaszd az INECTO Body Scub Coconut testradírt, amely tiszta, bio minőségű kókuszolajjal készült. A készítmény eltávolítja az összes elhalt hámsejtet, így simává és tisztává varázsolja a bőröd. A bőrradírt vegánok is használhatják. Ha puha és sima bőrre vágysz, akkor próbáld ki az INECTO testradírt, és felejtsd el a száraz, durva tapintású bőrt! A készítményt nedves vagy vizes bőrön alkalmazd, körkörös mozdulatokkal finoman masszírozd be, és meleg vízzel öblítsd le! Arcra ne használd!

Az Inecto Body Scub Coconut testradír főbb előnyei

  • A testradír tiszta kókuszolajt tartalmaz
  • 90% -ban természetes összetevőkből készült
  • Puhává varázsolja a száraz bőrt
  • Eltávolítja az elhalt hámsejteket, és tisztítja a bőrt
  • Könnyen alkalmazható
  • Vegánok is használhatják

Összetétel:
Aqua, glyceryl stearate se, glycerin, sodium laureth sulfate, kaolin, pumice, cetyl alcohol, peg-4 rapeseedamide, lauryl glucoside, magnesium aluminum silicate, stearic acid, cocos nucifera (coconut) oil, parfum, phenoxyethanol, disodium edta, dmdm hydantoin, sodium chloride.

Összetétel

AQUA, GLYCERYL STEARATE SE, GLYCERIN, SODIUM LAURETH SULFATE, KAOLIN, PUMICE, CETYL ALCOHOL,PEG-4 RAPESEEDAMIDE, LAURYL GLUCOSIDE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, STEARIC ACID, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PARFUM, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA, DMDM HYDANTOIN, SODIUM CHLORIDE "

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Ajánlott

Ajánlott Testre

Használat

Használat Nőknek

Tömeg

Tömeg 170 g (0,17 kg)
Kód:  TM308
Termékszám:  5012008592901

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05