Oldal frissítése

HAWAIIAN TROPIC After Sun Bodybutter 200 ml

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HAWAIIAN TROPIC After Sun Bodybutter 200 ml

Biztosítsd a bőröd számára a szükséges hidratálást a napsütéses napok után. Az After Sun Bodybutter a Hawaiian Tropic luxus testvaja, amely az alkalmazás után 12 órán keresztül intenzíven hidratálja a bőrt. A recept kókuszdióolajjal, sheavajjal és avokádóolajjal dúsítva kényezteti és táplálja a bőrt. Felvitele után a bőröd selymesen puha ésillatos lesz, a kókuszdió kellemes aromáját árasztja majd.

A HAWAIIAN TROPIC After Sun Bodybutter legfontosabb tulajdonságai

  • Luxus testvaj napozás utáni használatra
  • A Hawaiian Tropic testvaj az alkalmazás után 12 órán keresztül intenzíven hidratálja a bőrt
  • Kókuszolajjal, sheavajjal és avokádóval dúsított összetétel
  • Kellemes, egzotikus kókuszdió illattal
  • A Sun Bodybutter kényezteti és táplálja a bőrt
  • A bőr selymesen puha lesz a használatával

Használat:
Naponta alkalmazd, dörzsölj megfelelő mennyiségű testvajat a napfénynek kitett bőrre fürdő vagy zuhany után, vagy amikor a bőr száraz.

Összetétel:
Aqua,disorpopyl adipate, glycerin, cetearyl alcohol, cetyl alcohol, theobroma cacao,mangifera indica, butyrospermum parkii, isopropyl myristate,glyceryl stearate, cocos nucifera,triethanolamine, persea gratissima, caprylyl glycol, carbomer, ceteth-10 phosphate, dicetyl phosphate, dimethicone, carica papaya, plumeria acutifolia, colocasia antiquorum, psidium guajava, passiflora incarnata, PEG-8 dimethicone, ascorbic acid, sodium propoxyhydroxypropyl thiosulfate silica, octyldodecanol, tocopheryl acetate, silica, retinyl palmitate, acetyl tyrosine, disodium EDTA, amyl acetate, aloe bardensis,sodium riboflavin phosphate, phenoxyethanol, methylparaben, butylparaben, ethylparaben, propylparaben, isobutylparaben, parfum, benzyl alcohol, CI 19140, CI 15985.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Nyugtató

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Irritált bőrre

Termék típusa

Használható Napozás után
Termék típusa Vaj
Egyéb jellemzők Testre

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek
Kód:  OPA115
Termékszám:  5099821001261

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10