Oldal frissítése

GLADE I Love You 129 gramm

4,7 30 értékelés
2 190 Ft

GLADE I Love You 129 gramm

Fokozd az otthoni hangulatot egy illóolajokat tartalmazó Glade illatgyertyával. Az üveges gyertya nemcsak romantikus üdeséggel árasztja el az otthonodat, hanem elegáns dekorációvá is válik. Akár látogatóként, akár egy fárasztó nap után hazatérve, pihenés közben érzed meg az illatát, mindig örülni fogsz az I Love You gyertyának. A gyertya akár 32 órán keresztül éghet, így alaposan kiélvezheted aromáját.

A Glade Sensual I Love You 129 grammos illatgyertya főbb jellemzői

  • Az illóolajokat tartalmazó gyertya kellemes légkört teremt
  • A gyertya üde, romantikus illatú
  • Az I Love You gyertya 32 órán át ég
  • Az üveges illatgyertya gyönyörű dekorációvá válik otthonodban
  • A Glade gyertya tiszta tömege 129 g

Összetétel:
benzyl salicylate, 3-methyl-4-(2,6,6-trimethyl-2-cyclohexen-1-yl)-3-buten-2-one, linalool, 2-(4-tert-butylbenzyl)propionaldehyde, aplha-hexylcinnamaldehyde

Használat:
Ne hagyd felügyelet nélkül az égő gyertyát, és soha ne oltsd ki a lángját folyadékkal. A gyertya csak megfelelő, nem éghető talapzaton, például üveg vagy fém felületen égethető.

Figyelmeztetés:
A gyertyát függőlegesen helyezd el, és védd a huzattól. Ha szükséges, rövidítsd meg a kanócot, és mindig tartsd az égő gyertyát legalább 10 cm távolságra mindentől. Allergiás reakciót okozhat. Gyermekektől távol tartandó.


Paraméterek

Illat típusa

Illat típusa Üde

Tömeg

Tömeg 129 g

Alak

Gyertya alakja Kerek

Fajta

Gyertya fajtája Illatos

Szín

Szín Rózsaszín

Méret

Gyertya mérete Közepes

Edény

Edény Üveg

Tulajdonságok

Égési idő 0,87 óra
Darabok száma a csomagban 1 db
Kód:  SVI332
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5000204230505

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20