Oldal frissítése

GLADE

Glade banner

Hagyd, hogy magával ragadjon a Glade® varázslatos illata

A Glade® légfrissítők és illatgyertyák formájában burkolja a háztartásokat a varázslatos illatok finom fátylába, már 1956 óta. Minden illat illóolajokat tartalmaz, amelyek által szeretetteljes és nyugodt légkört teremt. Nem csak gyönyörű csomagolásba bújtatott légfrissítőkről és illatgyertyákról van szó, a Glade® ugyanis illatoknak álcázott érzelmeket áraszt. Elég egyetlen lélegzetvétel, és otthonod máris a nyugalom és csend oázisává változik. Ne állj ellen, csak engedd át magad a Glade® illatának.

Glade by brise elektromos légfrissítő

Glade® elektromos légfrissítő, 100 napon át tartó illat

A Glade® elektromos légfrissítő pillanatok alatt kellemes illatokkal árasztja el az otthonodat. Csak dugd be és akár 100 napon keresztül élvezheted kedvenc illatodat. Az illat intenzitását is könnyen beállíthatod, hogy az a lehető legkellemesebb legyen. A Glade® Electric Scented Oil csodásan beillatoz egy szerény lakást vagy egy tágas házat is.

A Glade® Automatic Spray időközönként ont magából illatot

A Glade® Automatic Spray 9, 18 vagy 36 percenként bocsát ki illatot - a neked megfelelő intenzitást egyszerűen beállíthatod. A speciális gomb megnyomásával extra illatban lehet részed. A Glade® légfrissítő különféle illatokban érhető el, amelyeket a legkiválóbb összetevők és illóolajok alkotnak, és akár 2 hónapon keresztül frissen tartják az otthonodat.

Glade automatikus légfrissítő
Glade sence& légfrissítő spray

Glade® Sense & Spray™ egyszerűen, mozgásra aktiválódik

A Glade® Sense & Spray légfrissítő nem pazarol, és csak szükség esetén illatozik. Az intelligens mozgásérzékelőnek köszönhetően 20 percenként adhatod át magad a kellemes és nyugtató illatnak, ám ha ez nem lenne elég, egy speciális gomb révén extra adagot is kérhetsz. A mozgásra aktiválódó Glade® olyan illóolajokat tartalmaz, amelyek nyugodt légkört teremtenek.

A Glade®gyertya hangulatos és kellemes légkört idéz elő

A Glade® gyertya kellemessé és hangulatossá varázsolja otthonod légkörét. Választhatsz a jázmin, fahéjas alma, vanília és szantálfa illatú gyertyák közül. Minden Glade® gyertya varázslatos illatélményt garantál, amely még a kiégésük után is sokáig megmarad. A csodás illatok mellett a gyertyák elegáns megjelenése is magával fog ragadni, így otthonod egyedi díszévé válnak.

Glade by brise gyertya

Paraméterek módosítása
94 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15