Oldal frissítése

GILLETTE VENUS Satin Care 75ml

4,0 2 értékelés
3 790 Ft

GILLETTE VENUS Satin Care 75ml

Tökéletesen sima bőrre vágysz irritáció nélkül? Kipróbáltad már a Venus borotvát? Ha igen, akkor szerezd be a borotva ajándékkészletetGILLETTEVENUS Satin Care kiadásban. Az ajándék kollekció tartalmazza aSmooth borotváthárom pengével, és a Gillette Satin Care-t Aloe Verával, amely érzékeny bőrre is alkalmas. A három penge és a SkinCushion technológia segít megvédeni a bőrt az irritációtól borotválkozás közben, a Smooth tartós kialakítással rendelkezik a hosszú távú használat érdekében. A cserélhető pengék 30 napig tartanak, és bármelyik Venus borotvához illenek, kivéve a Simply Venus és a Venus Bikini borotvákat. A borotva puha fogantyút kapott.

A GILLETTE VENUS Satin Care kozmetikai szett főbb jellemzői

  • GILLETTE VENUS Satin Carea tökéletesen sima bőrre vágyó nőknek
  • A Smooth borotva a SkinCushion technológiával segít megvédeni a bőrt az irritációtól
  • Hosszabb élettartamra tervezett tartós pengékkel: a pengék akár 30 napig is kitartanak
  • A GILLETTE Venus Smooth puha markolattal rendelkezik a még kényelmesebb borotválkozás érdekében.
  • A pengék gyengéden és simán siklanak a bőrön
  • AGILLETTEVENUS Satin Care szettben találsz egy cserefejet is
  • Minden Venus borotvafej használható az összes Venus borotva nyéllel (kivéve a Simply Venus és a Venus For Pubic Hair And Skin borotvákat)
  • A tökéletes eredmény érdekében használd a borotvát a csomagban található Satin Care Sensitive Skin Aloe Vera géllel együtt
  • A Gillette Satin Care érzékeny bőrre alkalmas, és puha, selymesen sima bőrt eredményez minden borotválkozás után

A Gillette Satin Care borotvagél kiváló siklást biztosít a borotva számára és védi az érzékeny bőrt az irritációtól

A finom illatú Gillette női borotvagél minden borotválkozást élvezetesebbé tesz, és minden alkalommal tökéletesen sima bőrt biztosít. Gazdag formulája az aloe vera hozzáadásával hihetetlenül kényelmes borotválkozást biztosít. Gél emulziót hoz létre, amely lágyítja a szőrszálakat éscsökkenti a bőr súrlódását. Ez megakadályozza a kellemetlen irritációt. A Gillette géllel történő borotválkozás után a lábad szaténosan puha lesz. Vigyázz magadra és kényeztesd bőrödet a Gillette termékekkel.

Összetétel

Női borotválkozógép: PEG-115M; PEG-7M; PEG-100; Metil-di-T-butil-hidroxihidrocinnamát; Szilícium-dioxid; Citric Acid; Persea Gratissima (avokádó) olaj; Vitis Vinifera (szőlőmag) magolaj; BHT, borotvagél: Aqua; Palmitinsav; Trietanolamin; Izopentán; Glyceryl Oleate; Sztearinsav; Izobután; Szorbit; Hidroxietilcellulóz; Parfum; PEG-45M; Linalool; Benzil-szalicilát; Aloe Barbadensis levéllé por; Szilícium-dioxid; Tocopherol; Lecitin; Aszkorbil-palmitát; Hidrogénezett pálma gliceridek citrát; CI 42090
Kód:  KSDS2139
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8700216077217

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05