Oldal frissítése

GILLETTE VENUS

Gillette Venus

A Te bőröd, a Te utad. Az én bőröm, ahogy én szeretném. Hisszük, hogy minden nő megérdemli, hogy jól érezze magát a saját bőrében. A Venus termékeket a test igényeit szem előtt tartva tervezték. Lehetővé teszik, hogy borotváld, trimmeld és ápold a szőrzetet a tested bármely részén.

Gillette Venus borotva

Gillette Venus borotva cserélhető fejjel

A Venus borotvafejet minden borotvánkkal használhatod, hogy tökéletesen megfeleljen a bőr igényeinek. Próbáld ki a cserélhető borotvafejet 3 vagy 5 éles pengével és hidratáló csíkkal, olajjal a puha bőrért. A Gillette Venus borotvák minden ívvel megbirkóznak és minden szőrszálat leborotválnak.

Gillette Venus borotvafej

A csomag tartalma egy pótfej 3 vagy 5 borotvaéles pengével és egy hidratáló olajcsíkkal, ami ápolja a puha bőrt. A fej egyénileg alkalmazkodik a test formájához, így biztosítva a bőrrel való folyamatos érintkezést.

Gillette Venus tartalék fejek
Gillette Venus eldobható borotvák

Gillette Venus eldobható borotvák

A Venus praktikus megoldása, amely "elfér a kezedben". Bárhol is legyél, az eldobható borotvák garantálják a gyors, sima és tiszta borotválkozást. A Gillette Venus eldobható női borotvák alaposan és kíméletesen borotválnak.

Gillette Venus borotvagélek

Próbáld ki a Gillette Venus női borotvagélt, és ápold rendszeresen a bőröd. A Satin Care női borotválkozási termékeink mindent nyújtanak, amire szükséged van a sima, puha és ápolt bőrhöz. A döntés a Tiéd.

Gillette Venus Gel na holení
Gillette Venus intim borotválás

Gillette Venus Satin Care Intim borotválkozás

Az intim területek bőre nagyon érzékeny, ezért nem csak a borotválkozás alatt, hanem előtte és utána is ápolásra szorul. A Gillette Venus Satin Care ezért egy olyan intim ápolási termékcsaládot dobott piacra, amelyet úgy terveztek, hogy megvédje a bőrt az irritációtól és a benőtt szőrszálaktól. A termékcsalád tartalmaz egy gyengéd bőrsimítót, egy borotvát cserélhető fejjel, egy borotvagélt és egy bőrtisztítót, valamint egy nyugtató szérumot, amit a borotválkozás után használhatsz.

    Paraméterek módosítása
    54 termék

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB10