Oldal frissítése

FA Mystic Moments, 150ml

4,6 17 értékelés
1 090 Ft

FA Mystic Moments, 150ml

Tapasztalja meg a varázslatos élményt, melyet a nyugtató illatú FA Mystic Moments női dezodor nyújt. Akár 48 órán át tartó védelmet biztosít a kellemetlen testszagok ellen és állandó kontroll alatt tartja az izzadást. Kíméletes formulája gyengéd még a legérzékenyebb bőrhöz is, és nem hagy fehér foltot a ruhán. Garantálja a tartós frissesség érzését. Merüljön el a virágos illatok misztikus világába és hagyja, hogy az illat csábítóvá és gyönyörűvé tegye.

A FA Mystic Moments dezodor főbb előnyei

  • Női spraydezodor
  • Akár 48 órás védelmet nyújt
  • Tartósan szabályozza az izzadást
  • Maximális tisztelet a bőrt
  • A FA Mystic Moments dezodornak hála csábítónak és gyönyörűnek érezheti magát 
  • Nem hagy fehér nyomot a ruhán

Alkalmazás:
Használat előtt rázza fel. Tartsa függőleges helyzetben, a hónaljtól legalább 15 cm-re. Alkalmazza rövid fújásokkal a hónalj bőrére.

Összetevők:
Bután, alkohol Denat., Propán, izobután, trietil-citrát, Parfüm, 1,2-hexándiol, Caprylyl glikol, víz, 2-benzylheptanol, kokamidopropil PG-dimónium-klorid-foszfát, alfa-ionon izometilionon, geraniol, metil-acetát, citronellol, fenoxietanol, Butylphenyl Methylpropional, limonén, kumarint, Benzil-alkohol

Összetétel

Butane Alcohol denat. Propane Isobutane Parfum (fragrance) Propylene glycol Triethyl citrate Phenoxyethanol 1,2-hexanediol Caprylyl glycol Cocamidopropyl PG-dimonium chloride phosphate Alpha-isomethyl ionone Hexyl cinnamal Geraniol Menthyl acetate Citronellol Limonene Benzyl alcohol Coumarin

Paraméterek

Funkcionalitás

Funkcionalitás Dezodor

Típus

Típus Női

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Tulajdonságok

Hatás Védő
További tulajdonságok Alumínium mentes, Hosszantartó hatású

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Keleti

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  DEO161
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000100634113
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10