Oldal frissítése

FA Men Sport Double Power 150 ml

4,7 37 értékelés
Szuper ár
680 Ft

FA Men Sport Double Power 150 ml

Fedezd fel a FA Men Sport Double Power izzadásgátló erejét, és érezd erőteljes illatát. Az izzadásgátló hatékonyan harcol a baktériumok ellen, és 72 órás védelmet nyújt a testednek. A termék felszívja az izzadságot, így megérezheted a korlátlan mozgás szabadságát a kellemetlen nedvesség érzete nélkül a hónaljon egész nap. Nem tartalmaz alkoholt és nem irritálja a bőrt. Áraszd el magadat a frissesség illatával egész nap.

Fő előnye 

  • Férfi izzadásgátló spray
  • Akár 72 órás védelem a kellemetlen testszag ellen
  • Felszívja a verejtéket
  • FA Men Sport Doubla Power izzadásgátló, amely harcol a baktériumok ellen
  • 0% alkoholt tartalmaz
  • Hosszantartó frissesség és illat

Alkalmazás:
Használat előtt rázd fel. Tartsd függőlegesen a sprayt és 15 cm távolról permetezd a hónalj területére kis mennyiségekben. 

Összetevők:
Bután, propán, Aqua, alumínium-klórhidrát, propilén-glikol, C10-13 izoparaffin, izobután, izopropil-mirisztát, dimetikon, Parfüm, PEG / PPG-18/18-dimetikon, isoceteth-20, fenoxietanol, limonén, linalool, Hexil-fahéjaldehid, citronellol, cyclomethicone, kumarin, geraniol

Összetétel

Butane Propane Aluminum chlorohydrate Ethylhexyl palmitate Isobutane Triethyl citrate C9-12 alkane Dimethicone Isopropyl myristate Parfum (fragrance) C12-15 alkyl benzoate Disteardimonium hectorite Propylene Carbonate Linalool Limonene Hexyl cinnamal Citronellol Geraniol Coumarin Benzyl alcohol

Paraméterek

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló

Típus

Típus Férfi

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Tulajdonságok

További tulajdonságok Hosszantartó hatású

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Frissítő

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  DEO163
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000100736763
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15