Oldal frissítése

EVELINE COSMETICS Oils Of Nature Dry Oil regeneráló szérum 125 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVELINE COSMETICS Oils Of Nature Dry Oil regeneráló szérum 125 ml

A 125 ml-es EVELINE COSMETICS Oils of Nature regeneráló szérum tisztítja az arcot és a testet, és luxus ápolásban, intenzív hidratálásban és táplálásban részesíti a bőrt. Összetétele természetes olajokban gazdag, nem hagy zsíros nyomokat a bőrön, és gyorsan felszívódik. A praktikus adagolóval a szérum könnyen és kényelmesen használható. A termék minden bőrtípuson alkalmazható, akár a testen és akár az arcon is.
Hatóanyagai:
Az of the EVELINE COSMETICS Oils of Nature regeneráló szérum gazdag összetétele tíz természetes olajból áll - marula, abesszin, citrom, argán, narancs, szója, avokádó, szőlő, szőlő, napraforgómag.

Alkalmazás:
Masszírozd kis mennyiségű szérumot a test vagy arc nedves vagy száraz bőrébe. A termék nagyszerűen alkalmazható töredezett hajvégeken is. 

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Regeneráló, Tápláló

Jellemzők

Jellemzők Regeneráló
Kód:  PLK373
Termékszám:  5901761901160
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15