Oldal frissítése

EVELINE Cosmetics Botanic Expert Ultra Nourishing Body Oil in Lotion 350 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVELINE Cosmetics Botanic Expert Ultra Nourishing Body Oil in Lotion 350 ml

Minden bőrnek hidratálódásra és táplálkozásra van szüksége ahhoz, hogy megőrizze erejét és lágyságát. Az ultra tápláló testápoló krém EVELINE Cosmetics Botanic Expert Ultra tápláló testápoló krém a regeneratív és regeneratív olajkomplexekkel biztosítja a szervezet számára a lehető legjobb gondozást . A testápoló ideális a pelyhes és száraz bőrért. A praktikus szivattyúcsomagok könnyen kezelhetők, és a szelíd formula nem szakítja meg a száraz és érzékeny bőrt, ezért allergiás betegek számára is alkalmas.

A tápláló testápoló fő előnyei EVELINE Cosmetics Botanic Expert tápláló testápoló lotion 350 ml

  • A test tej intenzíven gondoskodik a száraz bőrről
  • A forradalmi képlet rózsaszín, makadám, argan, maru és kukui olajok és hialuronsav kivonat összetételét tartalmazza
  • Elegáns testápoló krém Eau De Toilette permetezés EVELINE kozmetikumok Botanic Expert Ultra tápláló testápoló krém is alkalmas allergiás betegek és gyermekek számára
  • Ideális száraz és pelyhes bőrre
  • A svájci recept alapján készült

Hatóanyagok

  • 5 ritka olaj (rózsaszín, makadámia, argan, marouli és kukui) intenzíven regenerálja és simítja a bőrt 48 órán keresztül.
  • A hialuronsav a vízhez kötődik, és kitölti a sérült bőrstruktúrát, hogy a bőrét sima megjelenésűvé tegye.

Használat:
A szivattyú használatával vigyük fel a szükséges mennyiségű testápolót a tiszta, száraz bőrre, nyújtsuk ki és engedjük elvenni. A legjobb eredmény érdekében naponta használja.

Összetétel:
Olea Europaea gyümölcsolaj, Olea Europaea gyümölcsolaj, gliceril-sztearát SE, oktil-dodekanol, butirospermum vajparkok, dimetikon, nátrium-poliakrilát, bambusz Vulgaris-kivonat, Aloe Barbadensis levélkivonat, Caine, tokoferil-acetát, acetilátok / C10-30 alkil-akrilát-keresztpolimer, Trietanolamin , DMDM-hidantoin, metil-parabén, butil-parabén, etil-parabén, dinátrium-EDTA, propilparaben, illat, D-limonén, hidroxi-citronellal, hexil-cinnamal-linalool

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 350 ml

Specifikáció

Bőrtípus Normál, Száraz

Hatás

Hatás Hidratáló
Kód:  TM381
Termékszám:  5901761949391
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15