Oldal frissítése

DOVE Maximum Protection Cucumber & Green Tea krémdeo 45 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOVE Maximum Protection Cucumber & Green Tea krémdeo 45 ml

A Dove Deo Stick Maximum Protection a legjobb védelmet nyújtja az izzadás és a kellemetlen szagok ellen. Ez a krémes izzadásgátló speciális szag elleni technológiával 2x hatékonyabb védelmet biztosít az izzadás ellen, mint a hagyományos Dove spray izzadásgátló. A formula 1/4 hidratálóval dúsított, hogy megelőzze az irritációt, így a bőröd puha, sima és egészséges marad. 

A kellemes illat nem nyomja el a parfümöket, és a nap folyamán fokozatosan elillan. A maximális hatás érdekében lefekvés előtt kend be hónaljadat a Dove Maximum Protection izzadásgátlóval. Ennek oka, hogy alvás közben a legkevésbé aktívak az izzadságcsatornák, így az izzadásgátlók behatolnak a bőrbe, és a következő nap folyamán, még zuhanyzás után is jobban hatnak. De természetesen az izzadásgátlót reggel is alkalmazhatod.

Kiszerelés:
45 ml
Összetétel:
Cyclopentasiloxane, Aluminum zirconium tetrachlorohydrex GLY, Dimethicone, Dimethicone crosspolymer, Cera microcrystallina, Paraffin, Silica, Parfum, Helianthus annus seed oil, BHT, Citric acid, Benzyl alcohol, Butyphenyl methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl cinnamal, Limonene

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 45 ml

Típus

Típus Női

Kiszerelés

Kiszerelés Stift

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló
Kód:  TM042
Termékszám:  8711700840149
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15