Oldal frissítése

Dove Crushed Macadamia & Rice Milk body scrub 225ml

5 7 értékelés
Leárazás -17 %
2 890 Ft 3 490 Ft

Dove Crushed Macadamia & Rice Milk body scrub 225ml

A tökéletesen sima és puha bőr receptje a Dove Makadámdiós és rizstejes testradír. Puha és krémes állagát radírozó részecskékkel dúsították, amely eltávolítja az összes szennyeződést és az elhalt bőrsejteket is a bőrödről. Ennek eredményeként rendkívüli vitalitást és ragyogást kölcsönöz a bőrnek, amely ezután könnyedén szívja fel a gazdag összetételében található tápanyagokat. 1/4-ed rész hidratáló krémmel gazdagították, így a bőröd egyszerre kap meg mindent, amelyre szüksége van. Továbbá az ápoló és tápláló radírozó részecskékkel masszírozza a bőrt, a makadámdió és a rizstej bársonyosan finom illatával ölel körbe, amely csak még tovább fokozza a kivételes termék frissítő élményét.

A DOVE Makadámolajas és rizstejes testradír legfontosabb jellemzői

  • Tökéletesen sima, revitalizált és táplált bőr egy lépésben
  • A Dove hidratáló testradír eltávolítja az elhalt bőrsejteket
  • Puha, habos állagú testradír bőrradírozó részecskékkel
  • Gazdag összetételét 1/4 rész hidratáló krémmel dúsították
  • A makadámdió és rizstej bársonyos illatával
  • Dove bőrápoló bőrradír a selymes, sima bőrért

Hatóanyagok:
Rizsolaj - kiváló bőrpuhító tulajdonságokkal rendelkezik, táplál és hidratál
Makadámolaj - az egyik legtáplálóbb olaj, nagyon gyorsan szívódik fel a bőrbe anélkül, hogy zsíros réteget hagyna maga után, antioxidáns hatású, regenerál, használata után a bőr bársonyosan selymes, hidratált és rugalmas

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra

A felhasználása:
Amikor fürdesz vagy zuhanyozol, vigyél fel a bőrödre megfelelő mennyiségű Dove testradírt a kezeddel. Gyengéd körkörös mozdulatokkal masszírozd be a nedves bőrbe. Ezután alaposan öblítsd le vízzel.

Összetétel:
Water (Aqua), Glycerin, Hydrated Silica, Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Sodium Stearate, Fragrance (Parfum), Macadamia Ternifolia Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Germ Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Cocamidopropyl Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Lauric Acid, Cetearyl Alcohol, Sodium Tallowate, Synthetic Wax, Sodium Isethionate, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, SodiumCocoate, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Nonfat Dry Milk, Sodium Laureth Sulfate, Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77499), Iron Oxides (CI 77491), Titanium Dioxide (CI 77891)


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Ajánlott

Ajánlott Testre

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Tápláló, Nyugtató
Specifikáció Dermo

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű

Űrtartalom

Űrtartalom 225 ml
Kód:  TM509
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8710447217054
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05