Oldal frissítése

DOVE Care&Glow Fair 250 ml

2 390 Ft

DOVE Care&Glow Fair 250 ml

Ne csak a napsugarakra hagyatkozz a kívánt barnaság eléréséhez, ha egész évben bronz bőrt szeretnél! A Dove Care&Glow Fair önbarnító krém nemcsak hidratálja a bőrt, hanem egyenletes és természetes megjelenésű barnulást is biztosít, amit rendszeres használatával érhetsz el. A Dove Care&Glow Fair világosabb és közepes barnaság létrehozására készült.

A Dove Care&Glow Fair önbarnító krém főbb jellemzői

  • A Dove tej összetételét NutriDuo technológiával dúsítják a szükséges tápanyagokért
  • Világosabb vagy közepes barnaságot hoz létre
  • Természetes bronz árnyalatot ad a bőrnek
  • A tej felvitele után a bőr puha és mélyen hidratált lesz
  • A Dove Care&Glow könnyen eloszlik és beivódik
  • Alkalmas mindennapi használatra
DOVE Care&Glow Fair 250 ml

A Dove önbarnító lotion hosszantartó hidratálást biztosít

Az egyenletes barnaság eléréséhez bőrödnek egészségesnek és megfelelően hidratáltnak kell lennie. Éppen ezért érdemes használni a Dove Care&Glow Fair önbarnító krémet, melynek egyedi NutriDuo technológiával készült összetétele biztosítja a bőr megfelelő táplálását és mély hidratálását minden egyes alkalmazás után. A tej könnyen kenhető és felszívódikés mindennapi használatra alkalmas.

DOVE Care&Glow Fair 250 ml

Használat:
Masszírozz egy kis mennyiségű testápolót a tiszta és száraz testbőrbe. Használat után moss kezet.

Összetétel

Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Sztearinsav, Dihidroxiaceton, Dimethicone, Glikol-sztearát, PEG-100 Stearate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Glyceryl Stearate, Nátrium-hidroxipropil-keményítő-foszfát, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Isohexadecane, Cetyl Alcohol, Parfum, Citric Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Triolein, Polysorbate 60, Dimethiconol, Disodium EDTA AMP sztearamid, Sorbitan Isostearate, Karamell, Maltodextrin, Tocopherol, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 16255, CI 47005.

Paraméterek

Termék típusa

Használható Önbarnításhoz
Termék típusa Tej
Egyéb jellemzők Testre

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Bőrszínező, Tápláló

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Típus

Típus Uniszex
Kód:  OPA603
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8710447212943
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15