Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DETTOL Antibakteriális felülettisztító spray Citrom és Lime 500 ml

4,8 32 értékelés
1 590 Ft

DETTOL Antibakteriális felülettisztító spray Citrom és Lime 500 ml

A fertőtlenítő tisztító spray minden háztartásban elengedhetetlen segítő. Az antibakteriális hatásnak köszönhetően nem csak a megszárad szennyeződésekkel bánik el, hanem a baktériumokat és a vírusokat is eltünteti. A citrom és lime friss illata kellemes és könnyű illatot biztosít otthonodba. A spray formájában való alkalmazás nagyon egyszerű, és kevésbé hozzáférhető helyekre is elérhetsz. Nem kell kompromisszumot kötnie a rendezett lakás és a szabadidő között, kevesebb idő szükséges a takarításhoz, és több időd lesz a családodra a Dettol fertőtlenítő spray-vel. A Dettol Antibakteriális Spray a gyermek eszközein is biztonságosan használható. Tartsd biztonságban és higiénikusan otthonát a Dettol Citrom és a Lime antibakteriális spray-vel!

A Dettol citrom és lime antibakteriális spray főbb jellemzői

  • A fertőtlenítő spray higiénikusan tiszta és biztonságos
  • Elpusztítja a vírusokat és a baktériumokat
  • A sprayformájának köszönhetően könnyen és gyorsan használható
  • Eltávolítja a kezelt felületek mindennapos szennyeződését, beleértve a zsírokat és megszáradt ételmaradványokat
  • Tölts kevesebb időt a takarítással és többet a családoddal
  • Alkalmas kemény és nem porózus felületekhez
  • Az antibakteriális Dettol spray olyan felületeken is használható, amelyek élelmiszerrel érintkeznek, vagy gyermekek használják 
  • A citrom és a lime kellemes és friss illata

Higiénikus tisztaság a gyermekek és az egész háztartás számára

Az antibakteriális spray elpusztítja a baktériumokat, és ezzel egyidejűleg eltávolítja a kezelt felületekről a mindennapi szennyeződéseket, beleértve a zsírokat és az leégett anyagokat. Használata változó, a hulladéktartályoktól, a hűtőszekrénytől, a vágódeszkától, a baba széktől a mosogatóig. A Dettol citrom és a lime antibakteriális spray használható a konyhában, a fürdőszobában és bármilyen szennyezett felületen.Varázsold tisztává az otthonod

Használat:
Állítsd a fúvókát ON állásba és spricceld a tisztítószert 20 - 25 cm távolságról a kívánt felületre. Hagyd, hogy legfeljebb öt percig hasson, majd töröld le. Élelmiszerrel érintkezésbe kerülő felületek esetén ajánlatos tiszta vízzel öblíteni.

Összetétel:
5% nemionos felületaktív anyag, benzalkónium-klorid, parfüm, limonén


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Fertőtlenítés

Klórtartalom

Klórtartalom Klóros

Használat

Rendeltetés Általános

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Spray
Kód:  CIS342
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5900627074284
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05