Oldal frissítése

DETTOL

dettol

Védjük azt, amit szeretünk

A Dettol több mint 80 éve véd a betegségeket okozó mikrobák ellen és segít megóvni a családok egészségét világszerte.

Teljes fertőtlenítés az egész háztartásban

A Dettol termékeket úgy tervezték, hogy hatékonyak legyenek a szennyeződések ellen, de kíméletesek legyenek az otthonodban nap mint nap használt felületekkel.

Dettol fertőtlenítő szerek
dettol
dettol

Személyes higiénia

A Dettol termékek ellenállnak a szennyeződéseknek, de gyengédek a bőrhöz, így segítik a kezek tisztán tartását.

Dettol kozmetikumok
dettol

Tökéletes kompozíció

Egyszerű, biztonságos és hatékony termékeket kínálunk. Termékeink olyan összetevőkből készülnek, amelyek mindenki számára kivétel nélkül használhatóak.

Társadalmi hatás

A Dettolt a világ minden táján használják a családok. Termékeinket kézmosásra, kézfertőtlenítésre, felületek tisztítására és fertőtlenítésére lehet használni.

Egészséges szokások szülőknek

A küldetésünk, hogy mindig keressük a lehetőségeket, hogy oktassuk és irányítsuk a családokat az egészséges szokások és az ezek eléréséhez szükséges legjobb módszerek elsajátítására.

Tudomány és innováció

Kutatunk, fejlesztünk és alaposan teszteljük a termékeket, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy azok megfelelnek Neked és az otthonodnak.

A Dettol elpusztítja a baktériumok és vírusok 99,9%-át*.

Dettol Power & Fresh zsírra, égési sérülésekre és erős szennyeződésekre

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan képes a Dettol elpusztítani a baktériumok 99,9%-át?

Fertőtlenítőszereink baktérium- és/vagy vírusölő hatású hatóanyagokat tartalmaznak. A hatóanyagok szintjének megerősítése érdekében minden terméket az európai szabványoknak megfelelően tesztelünk.

A Dettol termékek biztonságosan használhatók olyan háztartásokban, ahol van háziállat?

Felelősségteljes használat esetén termékeink biztonságosan használhatók háziállatok közelében. Ne engedd azonban, hogy a háziállatok nyalogassák a kezelt felületeket vagy sétáljanak a nedves és frissen fertőtlenített részeken. Öblítsd ki alaposan a tálakat és játékokat, mielőtt visszaadod azokat kedvencednek. Használd a biocideket biztonságos módon. Használat előtt mindig olvasd el a címkét és a termékinformációkat.

A Dettol termékek újrahasznosíthatók?

Kérjük a fogyasztókat, hogy ahol csak lehetséges, újrahasznosítsák a csomagolásainkat. Kérjük, olvasd el termékeink csomagolásán az újrahasznosítási utasításokat. Együtt megvédhetjük és létrehozhatunk egy tisztább világot.

Teszteli a Dettol a termékeket állatokon?

Etikai megközelítésünk alapvető részeként elköteleztük magunkat amellett, hogy nem végzünk állatkísérleteket, kivéve, ha erre törvényileg kötelezettek vagyunk. Ha termékbiztonsággal kapcsolatos aggályok merülnek fel, vagy ha a termékportfóliónkkal kapcsolatos ember előtti klinikai vizsgálatokról kell információt szolgáltatnunk, alávetjük termékeinket a tesztelésnek.

Lehúzhatom a Dettol törlőkendőt a WC-n?

A Dettol törlőkendőket ne húzd le a WC-n, mivel ez dugulást okozhat a háztartási a lefolyóban. A törlőkendőket a vegyes hulladékba dobd.

Dettol, az egészség és a higiénia úttörője

Fenntarthatósági erőfeszítések

Hiszünk egy tisztább világ megteremtésében, ezért dolgozunk azon, hogy fenntarthatóbb innovációkat vezessünk be termékeinkben. A bolygó iránti elköteleződés otthon kezdődik.

Történetünk

Tudtad, hogy a Dettol először 1933-ban jelent meg? A Dettolt eredetileg a kórházakban használták fertőtlenítőszerként szülés után, illetve a betegeken műtét után. Abban az időben a fertőzések halálos szövődményeket okozhattak, de a Dettol bevezetése után a szülés utáni láz/szülés utáni fertőzések előfordulása akár 50%-kal is csökkent.

Biztosítjuk a legmagasabb fokú védelmet

Minden egyes pillanatban megpróbáljuk megvédeni magunkat a baktériumoktól. Nem számít, hogy kik vagyunk vagy honnan jöttünk. Együtt vagyunk, ezért küzdjünk mindannyian egy egészségesebb és boldogabb világért.

Igyekszünk mindig megvédeni magunkat a baktériumoktól. Nem számít, hogy kik vagyunk vagy honnan származunk. Együtt vagyunk benne, harcoljunk mindannyian egy egészségesebb és boldogabb világért.


Paraméterek módosítása
25 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15