Oldal frissítése

Dermacol SUN - SPF 20, spray (200 ml)

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dermacol SUN - SPF 20, spray (200 ml)

A Dermacol egy cseh kozmetikai vállalat, amely a 60-as évek elején alakult. Termékei a legmagasabb minőséget képviselik, és a szigorú előírások szerint zajló termelést a legújabb, kozmetikumok terén elért kutatási eredmények implementálásával kombinálják. A Dermacol termékek klinikai tesztelés szigorú kontroll alatt zajlik az Állami Egészségügyi Hivatalban, Prágában, valamint a GMP és ISO szabványoknak megfelelően készülnek. A Dermacol termékek aktív összetevőinek eredete a világ vezető laboratóriumaihoz vezethető vissza - nemcsak a Cseh Köztársaságba, hanem Franciaorszságba, Olaszországba, Spanyolországba, Németországba vagy Japánba.

A vízálló naptej béta-karotin tartalmával biztosít megfelelő védelmet a nap sugaraival szemben. A protektív UVA- és UVB-komplex kiszűri az UV sugarakat, a szőlőmag olajban található E-vitamin pedig megakadályozza a bőrkárosodást és az idő előtti öregedést.

A termék típusa:
Vízálló naptej, SPF 20, Spray

 

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra

A legfontosabb előnyök:
Bőrgyógyászatilag tesztelt - E-vitaminnal, szőlőmag olajjal és a béta-karotin

Alkalmazás:
Alkalmazd a nappal való érintkezés előtt 20 perccel. Ismételd meg minden törülközés vagy hosszú vízben tartózkodás után. Használat előtt alaposan rázd fel. A napnak való tartós kitettség súlyos egészségügyi kockázattal bír.

Eredmény:
Gyönyörűen lebarnult, bronz fényű és egészséges bőr.

 

Űrtartalom:
200 ml-es

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Védőfaktor

Védőfaktor 20 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Spray
Kód:  OPA006
Termékszám:  8595003103480
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05