Oldal frissítése

DERMACOL After Sun napozás utáni tusfürdő 250 ml

5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL After Sun napozás utáni tusfürdő 250 ml

Sprchový gel Dermacol AFTER SUN Sprchový gel po opalování
 

Az After Sun tusfürdő megnyugtatja a bőrt napozás után. Béta-karotinban és egyedülálló diókivonatban gazdag összetétele tökéletesen ápolja és maximális mértékben megnyugtatja a barnult bőrt. A készítmény hatékonyan megtisztítja a bőrt a napozókrém maradékaitól és más szennyeződésektől, miközben hidratálja és táplálja a bőrt. A bőr a tusfürdő jótékony hatásainak hála hosszabb ideig szép barna és védett marad. A készítményből legalább két darabot szükséges megvásárolnia! Ápolja bőrét napozás után is!

A frissítő tusfürdő kellemes csokoládé és narancs illatot kölcsönöz a bőrének. A bőrt tökéletesen puhává varázsolja és megnyugtatja a nap okozta irritáció után. A készítménytől bőre illatos és friss lesz. Kényeztesse lebarnult bőrét nyugtató ápolással, hogy egészséges, szép és hosszú ideig barna maradjon!
 

Hatóanyagai:

  • Béta-karotin - a bőr sokáig szép barna marad
  • Diókivonat - erősíti, megnyugtatja és hidratálja a bőrt.

Bőr típusa:
Minden bőrtípusra.
Alkalmazás:
Vigye fel nedves bőrre minden napozás után, és óvatosan mossa meg bőrét! Alaposan öblítse le!
Figyelmeztetés:
A termékből legalább 2 darabot szükséges megvásárolnia!
Térfogat:
250 ml

Összetevők:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine,Cocamide Dea, Sodium Chloride, Polyquaternium-7, Sodium Peg-7 Olive Oil Carboxylate, Glycerin, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Isopropyl Myristate, Lactic Acid, Zea Mays Oil, Junglans Regia Shell Extract, Beta-Carotene, Tocopherol, Citric Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Triethylene Glycol, Propylene Glycol, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Parfum

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Termék típusa

Használható Napozás után
Kód:  OPA013
Termékszám:  8595003104432
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15